Jak długo Kadet wszyscy mają być zakładnikami Twoich zapatrywań? W Jemenie też trwa wojna. Dowalmy barwy jemeńskie. Syria się uspokoiła? Dodać syryjskie. Chcesz sobie wywieszać jakieś barwy? Wywieś sobie przed oknem. Innych do tych samych idiotycznych gestów nie zmuszaj.
Drogi deathbirdzie, ja nikogo do tych gestów nie zmuszam ani nikogo nie trzymam jako zakładnika. Jestem takim samym użytkownikiem forum, jak Ty, i w odpowiedzi na post Masonny, z którym się nie zgadzam, napisałem swój, z własną opinią, w którym starałem się uzasadnić swoją tezę. Tylko tyle i aż tyle.
Nie mam żadnego wpływu na administrację forum, a to z jej decyzji wynika, że mamy te barwy w logo, i to ona zdecyduje, jak długo. Oni są tu gospodarzami, a my - gośćmi. Mają prawo sami o tym postanowić, mają prawo - jeśli zechcą - zrobić głosowanie, choć nie wiem, czy muszą, skoro i tak to jest ich własna decyzja.
Natomiast w nawiązaniu do potrzeby głosowania i tego, że rzekomo narzucam swoją wolę wszystkim... Cóż. W chwili, gdy to piszę, mój post o logo forum polubiło 13 użytkowników. Post Masonny - czterech. Tak że tak.
To durne logo nie ma żadnego znaczenia.
Jak na coś, co nie ma żadnego znaczenia, poświęcasz mu zastanawiająco dużo uwagi