Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 351512 razy)

Offline Kandor

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2025 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 20:09:12 »
Juby, chyba moderatorzy (i część "szeregowych" forumowiczów) wychodzą z założenia że takowy użytkownik/cy jest/są tak integralną częścią społeczności forum, że bez niego/ich to forum by PADŁO :-) Może też zauważyli, że - tak jak piszesz - taki użytkownik/cy wciąż wraca/ją ze wzmożonymi siłami (ani chybi "podładował/li akumulatory" przez czas swej nieobecności na forum), więc zapewne ma/ją coś ważnego do powiedzenia, do przekazania nam wszystkim, podzielenia się swą wiedzą i mądrością, zatem moderatorzy nie mają serca uniemożliwiać mu/im kontynowania jego/ich MISJI :-)

Offline michał81

« Odpowiedź #2026 dnia: Pn, 27 Maj 2024, 20:56:10 »
@Kandor temat był przerabiany na innych forach, czy grupach facebookowych, gdzie Bazyl dostał bana. Od razu zaczęło to normalnie funkcjonować i nic nie padło.

Offline xanar

« Odpowiedź #2027 dnia: Wt, 28 Maj 2024, 22:14:54 »
Popatrz co się z Gildią stało  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #2028 dnia: Wt, 28 Maj 2024, 23:23:52 »
Popatrz co się z Gildią stało  :)
Forum gildii nadal istnieje. To co się tam wydarzyło nie ma nic wspólnego z usunięciem Bazyla

Online Castiglione

« Odpowiedź #2029 dnia: Wt, 28 Maj 2024, 23:50:55 »
Ktoś tu nie łapie żartów.

Offline Juby

« Odpowiedź #2030 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 14:00:26 »
Musiałbyś z połowę forum wygasić i kto będzie pisał?  8)
Ja tam kojarzę głównie jego i może z 2 userów, których 90% treści na forum to odpowiedzi na jego posty, lub zaczepki w jego kierunku. Jeśli po jego usunięciu by zniknęli to tym bardziej żadna strata ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

Offline Xmen

« Odpowiedź #2031 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 15:35:13 »
Xanar i Michał81?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline death_bird

« Odpowiedź #2032 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 18:17:59 »
Czasami odnoszę takie wrażenie, że Administracja bardziej troszczy się o dobrostan trolla niż o dobre samopoczucie swoich użytkowników.  ???
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Pawel.M

« Odpowiedź #2033 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 21:56:34 »
Obecność Bazyla przeszkadza tylko paru nawiedzonym jednostkom. A gdyby Bazyl dostał bana, to właśnie oni by najbardziej żałowali, bo zabrakłoby obiektu do trollowania.

Offline death_bird

« Odpowiedź #2034 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 23:27:02 »
Cóż. Jeżeli brak akceptacji dla pewnych uskutecznianych tutaj praktyk oznacza bycie nawiedzonym to dopisz mnie do listy nawiedzonych. Razem z administracjami kilku for na których nie było wątpliwości względem tego co się robi z takimi przypadkami.  8)

Offline xanar

« Odpowiedź #2035 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 23:39:21 »
Obecność Bazyla przeszkadza tylko paru nawiedzonym jednostkom. A gdyby Bazyl dostał bana, to właśnie oni by najbardziej żałowali, bo zabrakłoby obiektu do trollowania.
Jak na Gildii go wywalili to nikt po nim nie płakał i temat Bazyla przestał istnieć praktycznie z dnia na dzień.

Offline Kadet

« Odpowiedź #2036 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 23:46:52 »
Wy się tu produkujecie o Bazyliszku, a nie wiem, ilu z Was zauważyło, że znów jest wyciszony.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline xanar

« Odpowiedź #2037 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 23:52:30 »
A co to jest 15 recydywa  :) A za co tym razem bo coś na bieżąco nie jestem, zresztą nie wiem po co się pytam, pewnie za to samo co zwykle  :)

Offline death_bird

« Odpowiedź #2038 dnia: Cz, 30 Maj 2024, 01:05:51 »
To, że jest wyciszony nie ma żadnego znaczenia, bo żadnej refleksji u niego to nie spowoduje. Liczy się (niestety) jedynie to, że znowu wróci i znowu zacznie robić syf. I fakt, że cały czas mu się na to pozwala jest dla mnie absolutnie niezrozumiały.

Offline Brvk

« Odpowiedź #2039 dnia: Wt, 18 Czerwiec 2024, 03:07:42 »
Dlaczego po jakimś czasie nie można edytować własnych postów?