Autor Wątek: Sugestie na temat forum  (Przeczytany 336750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harlequinka

Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #2085 dnia: Śr, 28 Sierpień 2024, 15:05:07 »
Ktoś mi wyjaśni co się stało ze Żwirkiem? Bo patrzę i mu się nick zmienił na "komiks"?  :o :o :o
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline LukCook

« Odpowiedź #2086 dnia: Śr, 28 Sierpień 2024, 15:45:55 »
Ktoś mi wyjaśni co się stało ze Żwirkiem? Bo patrzę i mu się nick zmienił na "komiks"?  :o :o :o

Pewnie ukrywa się przed pozwem.

Online Kadet

« Odpowiedź #2087 dnia: So, 31 Sierpień 2024, 12:00:46 »

Każdy ma prawo zmienić nick, pod jakim występuje na forum, to się chyba w ustawieniach profilu robi. W przeszłości paru forumowiczów z tej opcji korzystało.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline starcek

« Odpowiedź #2088 dnia: Nd, 01 Wrzesień 2024, 19:03:03 »
Na trochę się odłączyłem, patrzę - a tam się chwacko odpaliło po cyborżce w tłumaczeniach komiksów. To chyba rekord w nabiciu postów?
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline xanar

« Odpowiedź #2089 dnia: Śr, 04 Wrzesień 2024, 14:53:14 »
Mam taką sugestię i zarazem pytanie, albo i dwa.

Jak już kogoś wyciszacie to nie wysyłajcie mu:

Cytat: Forum KOMIKSpec.pl
Otrzymałeś ostrzeżenie za spamowanie. Proszę, zaniechaj tego i podporządkuj się regułom panującym na forum. W przeciwnym wypadku poczynimy dalsze kroki.

Pozdrowienia, Załoga
Forum KOMIKSpec.pl.

Jak mam się niby powstrzymywać jak nie mogę nic napisać  :) I jakie to są te dalsze kroki w tym przypadku  :)

Ale np. mogę lajkować i czy jak polajkuje post o dublach Egmontu w temacie Muzyka albo w Sugestie na temat forum  :) to będzie to oznaczało, że się nie powstrzymuje ?   :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline PJP

« Odpowiedź #2090 dnia: Śr, 04 Wrzesień 2024, 16:08:30 »
Wprowadźmy plusy dodatnie i plusy ujemne 8)

Offline misiokles

« Odpowiedź #2091 dnia: Śr, 04 Wrzesień 2024, 16:21:13 »
To informacja co robić jak minie czasowy ban.

Offline xanar

« Odpowiedź #2092 dnia: Śr, 04 Wrzesień 2024, 17:05:50 »
Chyba nie działają te informacje  :) Bo niektórzy tutaj to regularni recydywiści  :)

Offline Masonna

« Odpowiedź #2093 dnia: Cz, 05 Wrzesień 2024, 10:27:27 »
Ale cię ten ban zabolał. I dobrze, ma boleć  8)

Offline xanar

« Odpowiedź #2094 dnia: Cz, 05 Wrzesień 2024, 10:28:40 »
Średnio.

Offline Koalar

« Odpowiedź #2095 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2024, 01:28:07 »
Chyba już było to pytanie, ale nic - dałoby radę coś zrobić, żeby lepiej działały linki? W poniższym chodzi o nawiasy kwadratowe - odrzuca z odnośnika to, co rozpoczyna nawias:
https://www.taniaksiazka.pl/komiksy-c-14141_14278.html?params[f]=no&params[last]=f#products-list-pos
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Online roble

« Odpowiedź #2096 dnia: Wt, 10 Wrzesień 2024, 08:28:19 »
Bym prosił admina o poprawę tytułu wątku bo byk wielki..   :)

Offline Juby

« Odpowiedź #2097 dnia: So, 14 Wrzesień 2024, 21:21:19 »
Widzę, że kilka dni temu dostałem 20% ostrzeżenia za obrażanie innych użytkowników. Czy ktoś wie gdzie mogę sprawdzić, o który post konkretnie chodzi? Bo nie kojarzę abym kogoś obrażał...
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2098 dnia: Nd, 15 Wrzesień 2024, 10:32:48 »
Pewnie za "niereformowalnego psychola".

Offline Juby

« Odpowiedź #2099 dnia: Nd, 15 Wrzesień 2024, 11:25:03 »
LOL. To tak jakbym ja kogoś zgłosił za napisanie "ten z dupą Seliny Kyle w awatarze". Jeśli to naprawdę za to, to permanentny ignore dla niereformowalnego z mojej strony.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)