Autor Wątek: Komentarze dot. wyborów moderatora  (Przeczytany 10868 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szekak

Odp: Komentarze dot. wyborów moderatora
« Odpowiedź #45 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 17:14:51 »
Nooo, ale nie bylo nawet wyborow na admina, wiec nie wiem skad sobie ten cel wytrzasnales. :p
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline PJP

« Odpowiedź #46 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 17:15:36 »
Admin musi sam przejąć władzę, jak przy każdej rewolucji 8)

Offline stachel

« Odpowiedź #47 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 17:19:04 »
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości: tak, otrzymałem od administracji funkcję moderatora. Przez najbliższe dni będę się zaznajamiał z panelem moderatora, więc mam nadzieję, że nic nie zepsuję. Dzięki za miłe słowa w moim kierunku i nie bądźcie zbyt grzeczni, banować też się muszę nauczyć 8)

« Odpowiedź #48 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 18:34:33 »
Część użytkowników niekiedy niepotrzebnie "nakręca" się niektórymi opiniami Bazyliszka. Nawet gdy on już zwija przysłowiowe żagle i nie uczestniczy w tzw. ciągu dalszym. Trochę dystansu i byłoby po sprawie.

Nawimarze, tak to napisałeś jakbyś nie znał Bazyliszka a go znasz przecież dobrze. Zwijanie żagli po kilku wymianach to jego stały numer. Za każdym razem po tych jego wrzutach jak już karuzela się rozkręci to on znika aby później wrócić i palcem pokazywać, kto brał udział w tzw. "dyskusji" i że on jest niewinny bo przedstawił tylko swoją opinię. Więcej, jak nie nie ma zainteresowania tematem, z powodu dajmy na to słabego ruchu na forum to on wraca w innym temacie z tym samym tekstem kilka godzin później i to możesz spokojnie sprawdzić. Jak to nie jest z premedytacją regularnie stosowany od lat trolling to nie wiem jak można by to inaczej nazwać. Jak prowokujesz świadomie i regularnie, to za każdym razem w końcu ci się uda, jak się nie wkurzy drugiego to się wkurzy pierwszego i tak to działa, sorry ale nie wszyscy mają cierpliwość i tolerancję na tym samym poziomie a gadka w stylu "to nie zwracaj uwagi" to żadne rozwiązanie. Zresztą jakby faktycznie jakimś cudem miało to tak działać, to jaki byłby inny cel pobytu tego użytkownika na forum? Te wieczne awantury to jest jego jedyny wkład w to miejsce. Podkreślam słowo wieczne.

Ale cel został osiągnięty. Nikt już poważnie nie weźmie żadnych ankiet czy wyborów na moderatorów na forum.

PJP i nie powinno być tu już żadnych więcej ankiet czy wyborów. Jak ktoś nie potrafi posługiwać się narzędziami, to mu się te narzędzia zabiera, żeby sobie albo komuś krzywdy nie zrobił.
« Ostatnia zmiana: Cz, 04 Luty 2021, 18:37:56 wysłana przez SkandalistaLarryFlynt »

Offline death_bird

« Odpowiedź #49 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 18:57:01 »
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości: tak, otrzymałem od administracji funkcję moderatora.

Fajna ta odznaka oficera imperialnego.  8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Hood

« Odpowiedź #50 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 19:51:18 »
Dobrze, że to już koniec tej farsy.
Sporo osób głosując na najbardziej kontrowersyjnego kandydata, kierowało się niskimi pobudkami i karmiąc niezdrowe emocje, nie uszanowali wysiłku i czasu włożonego w ten projekt.
Jedynym plusem pozostałych kandydatur byłoby potencjalne ograniczenie czasu na prywatne wojenki i zaśmiecanie tematów postami nie na temat.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 21:53:05 »
Cyrk i jajca sobie robili niektorzy a teraz dziwia sie ze usuniete glosowanie.

Offline xanar

« Odpowiedź #52 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 22:39:39 »
Dobrze, że to już koniec tej farsy.
Sporo osób głosując na najbardziej kontrowersyjnego kandydata, kierowało się niskimi pobudkami i karmiąc niezdrowe emocje, nie uszanowali wysiłku i czasu włożonego w ten projekt.
Jedynym plusem pozostałych kandydatur byłoby potencjalne ograniczenie czasu na prywatne wojenki i zaśmiecanie tematów postami nie na temat.

Moment, moment, wysiłku włożonego w ten projekt nie uszanowali ci którzy zorganizowali te "wybory". Na pewno nie dało się tego przewidzieć co się może stać jak się dopuści do kandydowania wiadomą osobę, do tego za pewnie trzeba mieć doktorat z fizyki kwantowej.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #53 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 23:02:39 »
O 13.00 poszedłem do pracy i cały dzień mnie nie było. Nie wiem co się działo ale @TheNextOne mi pisał, że burza się zrobiła. W sumie @Stachel prowadził od początku, więc jeśli było tylko jedno miejsce, to i tak on by je zgarną. Gratulacje dla zwyciężcy.

Szkoda, że całego dzisiejszego materiału, nie ma chociaż w Koszu. Nie mogę się dowiedzieć co kto napisał.
« Ostatnia zmiana: Cz, 04 Luty 2021, 23:05:43 wysłana przez Bazyliszek »

Offline xanar

« Odpowiedź #54 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 23:24:25 »
Nie było jednego miejsca, były dwa. Jak drugi miał 50% głosów 1-szego to też miał zostać imperatorem, czy jakoś tak.

Offline michał81

« Odpowiedź #55 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 23:41:58 »
@xanar i po co go nakręcasz.

Offline xanar

« Odpowiedź #56 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 23:45:37 »
Co nakręcasz, niech będzie świadomy jak go "okradziono"  :)
Chyba, że coś pomieszałem z tymi regułami wyboru.

« Odpowiedź #57 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 23:53:56 »
Jest doskonale świadomy, ten wrzut tutaj i w temacie WKKDC, to taka pułapka na króliki Elmera Fudda. Czyli kartonowe pudełko, patyk, sznurek i marchewka.

Offline Bazyliszek

Odp: Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #58 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 00:22:13 »
Demokratyczne wybory nie istnieją bez tajnego głosowania zatem ta parodia, która miała miejsce mogła być najwyżej ankietą.

Wybory były tajne, bo nie wiadomo było kto na kogo głosował. Nie było tylko ciszy wyborczej i na bieżąco znaliśmy aktualny trend. Dobrze to, czy niedobrze - naprawdę mi trudno powiedzieć.

4 lutego o 13.00 było oddane 107 głosów. Jak ktoś zauważył - najliczniejszy udział użytkowników ze wszystkich takich ankiet/plebiscytów w historii tego forum. Zawsze coś. Dziękuję @PJP i 30 moim multikontom :) że oddali na mnie swoje głosy. :)

Z postem admina przytoczonym przez @Koalara osobiście się nie zgadzam.
« Ostatnia zmiana: Pt, 05 Luty 2021, 00:30:07 wysłana przez Bazyliszek »

ramirez82

• Gość
Odp: Odp: Sugestie na temat forum
« Odpowiedź #59 dnia: Pt, 05 Luty 2021, 07:09:45 »
Z postem admina przytoczonym przez @Koalara osobiście się nie zgadzam.

Tylko uważaj, bo w przeszłości często byłeś banowany kiedy nie zgadzałeś się z adminem ;)