Autor Wątek: KOMIKSpec to super forum! poważnie!  (Przeczytany 8160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline turucorp

Odp: KOMIKSpec to super forum! poważnie!
« Odpowiedź #45 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 17:06:05 »
Nie "amerykańskim" tylko "brytyjskim", o czym pisałem wyżej.
Nie "groził mu hejt" tylko był hejtowany i to bardziej, niż Ty kiedykolwiek.
Mój błąd, sorry, zdarza się (mam nadzieję, że nie potraktujesz tego jako formy hejtu względem Imperium Brytyjskiego?).
Dostawał hejt bardziej "hejterski" niż groźby dekapitacji i gwałtu od serbskich ekstremistów? Mam nadzieję, że masz na to jakieś dowody, zrzuty ekranowe, kopie maili czy coś? Bo inaczej będę zmuszony stwierdzić, że bajdurzysz.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

« Odpowiedź #46 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 17:31:25 »
   ;D Prawie się osmarkałem.

Offline turucorp

« Odpowiedź #47 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 17:35:11 »
   ;D Prawie się osmarkałem.
Dobrze, że tylko prawie. Musisz być bardziej ostrożny, bo ci się mogą płyny ustrojowe na klawiaturze wymieszać.

« Odpowiedź #48 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 17:39:21 »
No właśnie!!! A tego bym nie chciał.

Offline Danio

« Odpowiedź #49 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 18:33:09 »
Forum potrafi być super, ale ten wątek przez ostatnie kilkadziesiąt postów raczej pokazuje jego gorszą stronę... :/

Offline Xmen

« Odpowiedź #50 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 18:54:29 »
 Tak wygląda większość wątków, gdy Marek Turek przedstawia swoje racje.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline turucorp

« Odpowiedź #51 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 20:19:22 »
Tak wygląda większość wątków, gdy Marek Turek przedstawia swoje racje.

Dopóki nie przedstawisz mi się z imienia i nazwiska, sugeruję żebyś dostosował się do zasad praktykowanych na forum i używał mojego nicka. To dosyć prosta zasada, nie powinieneś z nią mięć większego kłopotu.

Forum potrafi być super, ale ten wątek przez ostatnie kilkadziesiąt postów raczej pokazuje jego gorszą stronę... :/

Starannie wydzielony wątek, w odrębnym dziale, co musi się jeszcze stać, żeby użytkownicy niezainteresowani formą dyskusji jaka ma tutaj miejsce, nie wpadali na genialny pomysł, żeby tutaj niepotrzebnie zaglądać i dzielić się swoimi „opiniami”? Masz setki tematów, w kilkunastu działach, co cię skłoniło, żeby tutaj zawędrować?
Chcesz pogadać o komiksach? Śmiało, w odpowiednim dziale. O muzyce? O filmach? Grach? Książkach? Nie ma problemu.
Tutaj rozmawiamy o tym, jakim super forum jest Komispec.
Dołączasz i dzielisz się swoją opinią, czy będziesz marudził?

Offline Danio

« Odpowiedź #52 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 20:27:27 »
Tutaj rozmawiamy o tym, jakim super forum jest Komispec.
Dołączasz i dzielisz się swoją opinią, czy będziesz marudził?
Przecież przez ostatnie kilka stron uprawiasz tutaj jakąś  dziecinadę, a nie opinie o forum, a inni zamiast ignorować dają się w to wciągnąć i mamy ciągłe odbijanie piłeczki. Ja się nie dam i więcej ci nie odpowiem, baw się dobrze.

Offline turucorp

« Odpowiedź #53 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 20:38:04 »
Ja się nie dam i więcej nie odpowiem, baw się dobrze.

To miło, że zaznaczyłeś swoją obecność w tym wątku.
A  że „dziecinada”? No cóż, ważne, że w odpowiednim wątku i zachowując wszelkie zasady obowiązujące na forum. Czyż nie o zabawę i rozrywkę chodzi na tym forum?
Ja wiem, że znacznie dojrzalszym i poważniejszym jest debatowanie o Kaczorach Donaldach czy grzbietach WKKM, ale na tak poważne tematy jakoś nie mam akurat ochoty, zbyt mnie dołują.

Offline Xmen

« Odpowiedź #54 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 21:00:37 »
Ja lubię prymitywne rozrywki np twoje posty i freak fighty, dzisiaj mam jedno i drugie, cudowny wieczór.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline turucorp

« Odpowiedź #55 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 21:16:14 »
Ja lubię prymitywne rozrywki np twoje posty i freak fighty, dzisiaj mam jedno i drugie, cudowny wieczór.
Nie „prymitywne rozrywki” tylko wyrafinowaną dziecinadę, to spora różnica. Niemniej wciąż, elementarne zasady obowiązują, czy ci się to podoba czy nie.

Offline death_bird

« Odpowiedź #56 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 23:00:21 »
W konkursie na trollowanie wygrałem z Bazylem (bo go nie widzę w zestawieniu)?  ;D
Czuję się jakbym od tej pory sarkazmem góry mógł przenosić.  8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #57 dnia: Pn, 19 Sierpień 2024, 20:17:05 »
Należy pochwalić Filmożerców, że utrzymują się na powierzchni i mogą trzymać na swoich serwerach tradycyjne forum dyskusyjne.  Bo czy o komiksach jest jeszcze jakieś inne forum? Taka np. Aleja Komiksu chyba nie ma własnego. Avalon był ok, ale zamknęli. Gildia swoje zwinęła ostatecznie - żal tego archiwum. Na Forum CD Action nikt już nie pisze - żal.pl. Grupy FB są ok, ale tam jest chaos, a nie dyskusja. O - gdyby Egmont coś takiego postawił, to byłoby coś. A tak Forum Spec wygrywa przez brak konkurencji i aktywną grupę użytkowników.

BatCave mogłoby być ok, bo Juby się tam teraz produkuje o Cape Cruseder. :) Ale samo ogranicza się tylko do "Inne komiksy DC". Olewając Marvela się marginalizują.
« Ostatnia zmiana: Pn, 19 Sierpień 2024, 20:56:22 wysłana przez Bazyliszek »

Offline Leyek

« Odpowiedź #58 dnia: Pn, 19 Sierpień 2024, 21:15:18 »
O - gdyby Egmont coś takiego postawił, to byłoby coś.

I przypięty na stałe temat "Dlaczego wydajemy same duble" :P

Offline amsterdream

« Odpowiedź #59 dnia: Pn, 19 Sierpień 2024, 21:56:11 »
Gildia swoje zwinęła ostatecznie - żal tego archiwum.

Dopiero teraz do mnie dotarło, że ja tam kilka tysięcy postów napisałem. Człowiek się produkuje, stara i po co to wszystko, jak w każdej chwili mogą cię wymazać? To forum też kiedyś umrze jak padną Filmożercy.
Czas nas zmienił, chłopaki.