Autor Wątek: roble - kolekcja  (Przeczytany 107296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leyek

Odp: roble - kolekcja
« Odpowiedź #420 dnia: Śr, 04 Grudzień 2024, 13:07:12 »
Z mojego punktu widzenia nie jest tak wesoło.. W tym roku wyleciało sporo tytułów które bym nabył w poprzednich latach bez zastanowienia..  ;)
Wychodzi coraz więcej dobra, coraz grubiej, drogie pakiety, sporo limitek i coraz drożej i drożej, na przyszły rok również planuje cięcia w zakupach.. ;)

Nic nie mów, ja od 2 miesięcy robię tylko jakieś sporadyczne zamówienia (np. przedsprzedaż limitki SLain czy teraz promka 45% na NSC), ale z głównych wydawnictw (Timof, KG, Egmont, LiT, Scream) mam zaległości na 2-4 miechy w tył (z wyjątkiem polskich komiksów, które pokupowałem w Łodzi i teraz skromnie na NŻK) i tyle się tego nazbierało, że nie chce mi się siąść, poselekcjonować i pozamawiać. Szczególnie, że miejsca bezpośrednie na półkach się pokończyły i trzeba by (jak co parę miesięcy) robić reorganizację (wrzucać na tył, do kartonów, na stos do sprzedaży itp.) co też pełno czasu zajmuje.

Offline roble

« Odpowiedź #421 dnia: Cz, 12 Grudzień 2024, 17:06:26 »

dziś czas na Marvel Orgins, zebrane z paru miesięcy plus parę fajnych albumów..
Marini, Gawronkiewicz, Herge, Brubaker, Kleks, Asteriks, Thorgal.. Klasyka komiksu..  :)

top3 na dziś..  :)

Achtung Zeligt! Gawronkiewicza doczekał się limitowanego wydania b&w w powiększonym formacie.. Piękne wydanie.. :)

Offline roble

« Odpowiedź #422 dnia: Wt, 07 Styczeń 2025, 12:49:22 »
Właśnie kończą mi się świąteczno-noworoczne trzy tygodniowe wakacje, czas wrócić do pracy..  :)
Dziś czas na część grudniowych zakupów od egmontu, głównie dc, plus trzy epiki, 6 tomików z marvela, sporo stron do czytania..
Sporo dobrych albumów się Egmontowi trafiło..  :)

Zdarzył się też dubelek..  ;)

kupując Ronina byłem pewny że też będzie powiększony, a tu mały zawód mnie spotkał..  :-\

kolekcja się powiększa..  :)

Offline burberry

« Odpowiedź #423 dnia: Wt, 07 Styczeń 2025, 19:18:20 »
Piękne zakupy, przyjemnie się wchodzi do tego wątku.

Jak idzie Ci czytanie tego wszystkiego?  :-X

Offline amsterdream

« Odpowiedź #424 dnia: Wt, 07 Styczeń 2025, 20:05:34 »
Co jak co, ale roble ma chyba największą kolekcję na tym forum.
Czas nas zmienił, chłopaki.

Offline roble

« Odpowiedź #425 dnia: So, 11 Styczeń 2025, 21:46:29 »
Piękne zakupy, przyjemnie się wchodzi do tego wątku.

Jak idzie Ci czytanie tego wszystkiego?  :-X

Miło mi burberry, że moje zakupy nie tylko mi się podobają..  :)
Z czytaniem tego wszystkiego nie jestem na bieżąco, czekam na emeryturę..  ;)

Co jak co, ale roble ma chyba największą kolekcję na tym forum.

No proszę Cię amsterdream, nie wyolbrzymiaj, mam jeszcze wiele miejsca na wiele integrali, zeszytów i zakładek.. ;)