Nie lepiej napisać do Azylu?
Nie pytałem czy Azyl ma lub będzie mieć ten komiks tylko: 1) zapytałem czy ktoś go zamówił 2) wyraziłem zdziwienie że nic o tych komiksach nie słychać po planowanej dacie publikacji (zazwyczaj bywa inaczej, nawet przy mnie popularnych publikacjach).
Pytam ludzi którzy potencjalnie sobie te pozycje zamówili. To kiedy Azyl mi dostarczy moje zamówienie (poza tym nie zamawiałem tylko tych pozycji) to inna sprawa (bywało że dostali za mało egzemplarzy np. tak było z moim slipcasem do "FF: Full Circle"). Faktycznie na stronie Azylu ich jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do innych komiksów wydanych w dniu 12 września). Wolno mi zadać takowe pytanie, tak? Dziękuję.
PS. Pytałeś o coś kiedyś Azylu w e-mailu? Wiesz jak często odpisują? Sporadycznie, czasem wyrywkowo, czestoo w ogóle. Nierzadko odezwą się po dwóch tygodniach i niby "przepraszają że dopiero teraz" ale to z reguły po tym jak trzeci raz napisałeś e-mail podobnej treści lub w końcu wysłałeś sms. Wolę nie pisac jak nie muszę (po co się denerwować). Nie są tacy najgorsi (np. niezłe ceny), ale komunikacja to dramat. To w sumie nie tylko moja odosobniona opinia. Jeśli już zapytałbym Atomu, ale tam nie zamawiałem :-)