czerwiec
Po
Ptakach Nocy od Gail Simone postanowiłem nadrobić resztę komiksów z tymi superbohaterkami wydanymi w naszym kraju i udało mi się zdobyć oba tomy z kolekcji Hachette w cenie okładkowej z olx (pierwszy już przeczytany i był całkiem spoko). Drugi tom
Gun Honey brałem obowiązkowo po przeczytaniu pierwszego (może dzisiaj do niego przysiądę) i jeśli będzie równie udany, to liczę że Egmont w przyszłym roku pójdzie za ciosem i wyda
Heat Seeker: A Gun Honey Series, a później najnowsze
Gun Honey Collision Course. No i w końcu kolejny tom
Dragon Balla w kolorze (4 m-ce czekania! JPF, get your shit together, bo do końca dekady to będziecie wydawać)
Jak tak zerkam na zapowiedzi interesujących mnie tytułów/ serii/ postaci, to nie widzę obecnie żadnej nowości do września, którą byłbym zainteresowany (a tę wrześniową może dostanę w prezencie na imieniny). Być może czeka mnie więc przerwa w zakupach komiksów aż do Black Friday, chyba że Gildia wcześniej zrobi jakąś fajną wyprzedaż (rabaty 37-41%), lub trafię na jakąś bombową ofertę na olx/allegro i nadrobię komiksy, które już były wydane, ale z jakichś powodów nie mam ich jeszcze w kolekcji.