Eeee, naprawdę jestem zdziwiony, że ta wstawka tak się spodobała. W sumie sesja zdjęciowa wypadała przez przypadek, bo zawaliłem stół różnymi wydaniami Gacka, więc zanim powędrowało to na półeczki, czemu nie obfocić. Aż nie wiem co napisać, bo nie dość, że jestem zdziwiony, zaskoczony, to w sumie cieszę się, że w sumie się spodobało. Minus taki, że czasami więcej czasu schodzi na przeglądaniu tych komiksików, szukaniu ciekawostek, analizie, niż na czytaniu. Ale to chyba taki po prostu rodzaj hobby, uwielbiam obserwować, jak się ten nasz ryneczek z czasem zmieniał / zmienia.
kubisz prawdziwe gwiazdy naszego forum wrzucają swoje, naprawdę ciekawe teksty choćby do wątków "Jakie komiksy właśnie czytacie? " czy "Bo chodzi o to, żeby plusy nie przesłaniały nam minusów". Nie mówiąc o maniakach walczących w "Z jakiego komiksu jest ten kadr?". No i oczywiście pewna osoba, która zbiera niesamowite dzieła ze smokami i kaczkami.
Ja tylko czasem pstryknę parę fotek...
Ale żeby nie było, sesja Gacka nie była pełna, zabrakło choćby Gotham Central czy wznowień upadku i późniejszych historii wydawanych przez Egmont. I jeszcze jednej niesamowicie ciekawej serii, o której zapomniałem, a obfociłem.
To dorzucam na deser: