Autor Wątek: nori - kolekcja  (Przeczytany 24647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OokamiG

Odp: nori - kolekcja
« Odpowiedź #90 dnia: So, 03 Sierpień 2024, 00:51:33 »
Fantastyczny wpis i kolekcja.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #91 dnia: So, 03 Sierpień 2024, 12:06:49 »
Takie przekrojowe wpisy świetnie się czyta.

Offline kubisz

« Odpowiedź #92 dnia: So, 03 Sierpień 2024, 12:13:41 »
Z szacunkiem do wszystkich pozostałych, którzy zresztą na pewno się ze mną zgodzą - nori, jesteś gwiazdą tego forum.

Offline donT

« Odpowiedź #93 dnia: Nd, 04 Sierpień 2024, 09:07:53 »
Kapitalny post! Pod jego wplywem wzialem z poleczki adaptacje filmu z 89 roku (moj pierwszy komiks z Nietoprzem) i przeczytalem po raz setny. Dzis wieczorem bedzie film (ze starszym trutniem, tez po raz setny).
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline Spiff

« Odpowiedź #94 dnia: Nd, 04 Sierpień 2024, 12:26:55 »
A ja wykopałem "Komiksową Kapsułę Czasu Spiffa" i wydobyłem z niej  dwa pradawne Batmany.

Będzie czytane!

Widze, że Batman vs Predator kupiłem w Głogówku.
Głogówek - bardzo ładne miasteczko na Opolszczyżnie.
W czasie Potopu Szwedzkiego na zamku w Głogówku przebywał Król Jan Kazimierz. :)
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline nori

« Odpowiedź #95 dnia: Pn, 05 Sierpień 2024, 18:50:40 »
Eeee, naprawdę jestem zdziwiony, że ta wstawka tak się spodobała. W sumie sesja zdjęciowa wypadała przez przypadek, bo zawaliłem stół różnymi wydaniami Gacka, więc zanim powędrowało to na półeczki, czemu nie obfocić. Aż nie wiem co napisać, bo nie dość, że jestem zdziwiony, zaskoczony, to w sumie cieszę się, że w sumie się spodobało. Minus taki, że czasami więcej czasu schodzi na przeglądaniu tych komiksików, szukaniu ciekawostek, analizie, niż na czytaniu. Ale to chyba taki po prostu rodzaj hobby, uwielbiam obserwować, jak się ten nasz ryneczek z czasem zmieniał / zmienia. kubisz prawdziwe gwiazdy naszego forum wrzucają swoje, naprawdę ciekawe teksty choćby do wątków "Jakie komiksy właśnie czytacie? " czy "Bo chodzi o to, żeby plusy nie przesłaniały nam minusów". Nie mówiąc o maniakach walczących w "Z jakiego komiksu jest ten kadr?". No i oczywiście pewna osoba, która zbiera niesamowite dzieła ze smokami i kaczkami. ;) Ja tylko czasem pstryknę parę fotek...

Ale żeby nie było, sesja Gacka nie była pełna, zabrakło choćby Gotham Central czy wznowień upadku i późniejszych historii wydawanych przez Egmont. I jeszcze jednej niesamowicie ciekawej serii, o której zapomniałem, a obfociłem.

To dorzucam na deser:

;)
8studs blog o klockach LEGO, komiksach i filmach.