A sobie odświeżę wątek xD
kwietniowo-majowe zakupy:
Ekho równie genialne co poprzednie dawno temu wydane numery.
Błonia tajemnicy mają sporą szansę wylądować w polskiej top 3 za ten rok, fantastyczna pozycja.
Armię zdobywcy dostały ode mnie 7/10, gdyby druga część była jak pierwsza byłoby wyżej.
Hunter Killer podobał mi sie jeszcze bardziej niż Darkness, potrzebowałem takiej komiksowej rozwałki. Drugie
Zdziczenie przynajmniej półka niżej niż te pierwsze.
Exilium mocno chaotyczne, ale udane science fiction.
Sierżant Rock sprawił, że przymoniało mi się pctowe
Zombie Army Trilogy, podobny klimat xD.
Diabeł... i
Ice Cream Man to chyba największe rozczarowania z tego zdjęcia, to drugie tu ktoś na forum pisał jakby było absolutnym arcydziełem, a tu była tylko dobra historia, może się rozkręci dalej.
Punk Rock Jesus i
Stone w trakcie czytania, obie pozycje niezłe
Czwarta siła od @burberryego jeszcze nie zaczęta. I został na koniec
Midas, pozycja, której tu być nie powinno, ale się sklep pomylił w zamówieniu xD. Ogólnie niezła historia bo to z zamówienia złożonego w połowie kwietnia, które dotarło w połowie maja dzięki temu, że orlen paczka nie potrafiła dostarczyć do wyznaczonego punktu i sobie zdecydowali, że odeślą do nadawcy xD. Po napisaniu do nadawcy czy mogą na mój koszt wysłać raz jeszcze cywilizowana metodą odpisali, że wyślą bez dodatkowej opłaty xD.
Part 2, koalicja koreańsko-japońska:
Solo Leveling zdecydowanie się wybija na tle pozostałych pozycji, choć o ile pamiętam następny story arc będzie tym najsłabszym.
Claymore całkowicie premierowy materiał dla mnie, wreszcie jakieś lore świata przedstawiono, wciąż jedno z najlepszych fantasy na rynku.
100 rzeczy... po słabszych tomikach 9-10 wróciło do formy.
Podziemne Tokyo okazało się przyjemnym akcyjniakiem choć trochę jest to oklepany motyw z przeniesieniem klasy uczniów w jakies miejsce i ich walka o przetrwanie.
Swoją drogą powoli zabieram się do poszukania kogoś kto mi przerobi w cywilizowanej stawce mój bieda szkic w coś ładniejszego, jakby ktoś z forum był chętny lub znał kogoś kto się podejmie to zapraszam do kontaktu