Dzisiaj miejsce w swoim wątku użyczam juniorowi. Jak pisałem w innym wątku wziąłem młodego na
Niech Żyje Komiks do Wawy i trochę tam zaszalał ze zdobywaniem wrysów (widać dziecko lepiej działa na twórców niż "stare chłopy/dziady"

). Zaczął od wrysu od @Jaszcza po warsztatach (potem nie mógł usiedzieć na spotkaniu o selfpublishinu i poleciał wystać drugi). W szkicowniku/bloku zaczął od Ottoicha, którego już poznał na festiwalu w Toruniu, a potem już poszło, na koniec latał sam po sali i tylko podchodził mi się pochwalić co ma. Z początku też na pytanie co chce odpowiadał, że co autor sobie życzy, ale pod koniec już poszły jego tematy.
Wrysy z komiksów:
-
Miś Zbyś x 2:

-
Jeż Jerzy zbiorczy t. 5:

-
Tymek i Mistrz t. 1 (ten ja w sumie załatwiłem, bo jestem wielkim fanem tego komiksu, czytało się jeszcze w Komiksowie

):

Rysunki A4:
- Ottoich
- pszczółka od
Luko Czakowskiego:

-
Ernesto Gonzalez (ja po zakupie printów dostałem diablicę w szkicowniku, to podszedł potem sam i dostał takiego fajnego diaboła):

-
Tomxyz (potem Tomek mi powidział, że młody nie sprecyzował tematu to stwierdził, że każde dziecko lubi pieski

):

-
Wojtek Odroń:

-
Ithlini:

-
Rafa Janko (podczas rysowania Rafa powiedział, że lubi wampiry i pierwotnie Mięcho miało być o nich):

-
Tomasz Leśniak:

-
Krzysztof Łuczyński (temat robot):

-
Jacek Świdziński (jak powiedziałem młodemu, że Jacek ma uproszczony styl i może narysować wszsytko to wymyślił temat "wojna"):

-
Marta Falkowska tutaj niestety muszę ze smutkiem przyznać, że nie znam autorki (z tego co się dowiedziałem siedziała między Tomxyzem a Ithlini, mam nadzieję, że forumowicze pomogą odszyfrować kto to):

Za jakiś czas wrzucę jeszcze swoje zdobycze i nabytki (i nadrobię łódzki festiwal), choć muszę wymyślić jak dobrze zrobić zdjęcie plansz wykonanych węglem przez Luko Czakowskiego.