U mnie więcej tego samego dobra co ostatnio. Tylko tym razem w ciut bardziej ekskluzywnym wydaniu. Jako, że
Weird Fantasy vol. 1 na miękko dopiero ostatnio wyszedł (i na Amazonie jeszcze niedostępny) to przy jednoczesnej okazji zakupu (z dwóch źródeł) vol. 1 i 3 wydanych w HC w podobnej cenie jak teraz wydanie "na miękko". Będzie trzeba teraz szukać i chociaż vol. 2 jeszcze w HC w znośnej cenie upolować, na 4 nie liczę, bo podobno był mniejszy nakład. Oprócz oprawy wydaje mi się, że też papier jest grubszy, bo środek też więcej miejsca zajmuje, a liczba stron praktycznie taka sama.
W środku mimo nazwy fantasy brak, a dostajemy więcej tego samego dobra co w
Weird Science.
Dodatkowo wyprzedany
Ksionz wzięty przy okazji jednego z powyższych zakupów i
Deathstroke z kolekcji co to był na niego szał, że się szybko wyprzedał w Empikach.

A tak HC prezentują się w stosunku do SC (po lewo, do
Domu Pokuty, parę komiksów co odłożyłem dla żony do przeczytania, choć na razie oprócz
Czarnych Nenufarów, które przeczytała i bardzo się podobały, nie ciągnie jej do dalszego czytania

):

I trochę fotek z środka:
Vol. 1:

Vol. 3:
znajdziemy tu m.in. tytułowe opowiadanie ze zbioru, które ostatnio wydał Fantagraphics poświęconego tylko Bradbury'emu w EC:

I jeszcze w ramach ciekawostki, jak te magazyny były dziwnie numerowane (numery 13-17 są w obu tomach, a są to zupełnie inne treści

):