Autor Wątek: Sebo - kolekcja  (Przeczytany 4872 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Death

Odp: Sebo - kolekcja
« Odpowiedź #30 dnia: Cz, 10 Październik 2024, 10:33:48 »
Jedyny minus tego wydania jest taki, że pierwszy i drugi tom mają nowe kolory. Jak się robi kolekcjonerskie wydanie za setki guldenów, to powinny być klasyczne kolory. :)

Offline Pestak

« Odpowiedź #31 dnia: Pt, 11 Październik 2024, 14:27:55 »
Kolejne zdjęcia kolekcji. Tym razem dwa regały zlokalizowane już w miejscu zamieszkania. Zdeydowanie królują tu kolekcje Hachette. Z uwagi , że niektóre są jeszcze kontynuowane ostateczny wygląd będzie zapewne inny. Poza tym mamy tu kilka komiksów, które czytam aktualnie (albo raczej mam taki zamiar:) i ich ostateczne miejsce spoczynku zapewne będzie inne oraz trochę kaczkowych komiksów (większość kolekcji z tego segmentu już przeczytana jest w biurze), które czytam z córką przed snem (w tym pudle na górze są miękkokładkówki w tym trochę Gigantów). Tutaj już skorzystałem z tradycyjnych billych ze szklanymi dzwiczkami.

« Ostatnia zmiana: Pt, 11 Październik 2024, 14:36:25 wysłana przez Pestak »

Offline donT

« Odpowiedź #32 dnia: Pt, 11 Październik 2024, 14:31:15 »
 Hmmm czekaj...to Egmontowe grubasy stoja w pracy, a kioskowe i marketowe kolekcje w domu?
 ???
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline Pestak

« Odpowiedź #33 dnia: Pt, 11 Październik 2024, 14:35:13 »
Dokładnie:) Z dwóch powodów.

- Po pierwsze tych grubasów to na razie i tak nie miałbym kiedy przeczytać. Na ten moment do poczytania na szybko lepsze są kolekcyjniaki

- Po drugie - na laikach (gościach) wieksze wrażenie robi panorama niż zwykły napis na grubasie:)

Offline amsterdream

« Odpowiedź #34 dnia: Pt, 11 Październik 2024, 14:35:53 »
Nie dość że w biurze to jeszcze koło zlewu
 ::)
Czas nas zmienił, chłopaki.

Ratujmy wilki!
https://dzialaj.greenpeace.pl/wilki

Offline ilon

« Odpowiedź #35 dnia: Pt, 11 Październik 2024, 21:54:01 »
Hej Pestak, napisz do admina to zmieni Ci tytuł tego wątku na Twój nowy nick, bo trochę to wygląda jakbyś zamieszczał zdjęcia w wątku jakiegoś innego forumowicza.. :D

Offline Pestak

« Odpowiedź #36 dnia: So, 12 Październik 2024, 16:24:30 »
Dzięki za radę. Tak zrobię. A skoro już jesteśmy przy regale przy zlewie to wrzucam ponownie we właściwej formie (plus jeszcze jeden regał z pracy).

« Ostatnia zmiana: So, 12 Październik 2024, 16:32:43 wysłana przez Pestak »

Offline Pestak

« Odpowiedź #37 dnia: So, 12 Październik 2024, 16:30:42 »
A tutaj zakątek Star Wars (komiksy wymieszane z książkami i filmami). Starałem się poukładać chronologicznie (ale nie dam głowy, że mi ktoś tu namieszał, bo ta półka znajduje się w pokoju syna i on też czasem coś tam poczyta). Nie są to oczywiście wszystkie moje komiksy spod szyldu Gwiezdnych Wojen. Mam jeszcze ok. 60 innych (głównie stare zeszytówki Egmontu i Mandragory z lat 2005-2017), ale one słabo się prezentują na półce, więc póki co są skazane na karton (ale dobrze opisany - też kiedyś wrzucę;)