Dużo SH:) i tylko trochę za mało polskich (choć jest świetne "Będziesz smażyć się...").
Oczywiście komiksów polskich twórców mam zdecydowanie mniej jednak oprócz Będziesz smażyć się w piekle, mam także chociażby pozycje od Krzysztofa Gawronkiewicza (Krzesło w piekle, Powstanie, Przebiegłe dochodzenie), Fugazi Marcina Podolca, Wiedźmina Bogusława Polcha, komplet Lux in tenebris, komiksy IPN-u oraz Tomasza Bereźnickiego, trochę Żbików, serię Postapo, Miasto psów Jakuba Rebelki czy kilka wydań od Andrzeja Janickiego. Widzę, że hosting już usunął zdjęcia z serwera i nie można powiększyć zdjęć, dlatego pewnych wydań można nie dostrzec.
Na szybko czego nie masz/nie dostrzegłem a powinno Ci patrząc na resztę podejść:
- Chew
- Jeremiah
- Azymut
- Codzienna walka
- Wieczna wojna/wolność
no i z naszych Świdziński i Wilq np. zbiorcze pokolorowane.
Chew przeczytałem dwa albo trzy pierwsze tomy, musiałem jednak brzydko pisząc odstrzelić serię bo w tym samym czasie wychodziła Saga i Fatale. Codzienną walkę i Wieczną wojnę czytałem, podobnie jak Osiedle Swoboda. Z pozostałymi nie miałem styczności.
PS. Duży zapas miejsca jeszcze masz przez możliwość ustawiania w dwóch rzędach.
Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania

O ile główna szafa została zrobiona na zamówienie i przy składaniu widziałem ile ma wkrętów, tak pozostałe są kupione w marketach także raczej większego ciężaru nie udźwigną. A nie chcę mieć przykrej niespodzianki w nocy albo po przyjściu z pracy czy zakupów. Z drugiej strony to nie jest do końca praktyczne. Zasłaniasz sporą część kolekcji, jak potrzebujesz konkretny tom to trzeba odsuwać inne. Wolę poziomo z boku położyć, chyba że w końcu nie będę miał wyjścia to będę kombinował.
Itachi- no przyzwoicie
I jaki porządeczek!
Dzięki!
pS- odwiedź jakieś tesco, w nowych dostawach HotWheelsów sporo ładnych Batmobili, m.in. z animacji i tv serialu z Westem. Uzupełnisz parking... To tak przy okazji
To będę musiał zaglądnąć. Jakimś kolekcjonerem nie jestem, wygrywa u mnie impuls zakupowy. Akurat przy tych nie mogłem się powstrzymać, bo prezentują się naprawdę zacnie. Dzięki za informację.
Niestety nie widać zdjęć. Pewnie serwis hostingowy padł :/
Tak, niestety. W wolnej chwili wrzucę na inny hosting. Ale aż dziwne, ze tak szybko...