Cześć!
W porównaniu z wieloma kolekcjami tutaj, moja zapewne nie będzie zbyt imponująca, ale co tam

.
Komiksy są jedną z wielu moich pasji i tylko jednym z obiektów mojego "zbieractwa". Dawno temu się od nich odbiłem, ale jakiś czas temu wróciłem i staram się nadrabiać zaległości. W fajnych czasach przyszło nam żyć, kiedy nie muszę komiksu "Yans" czytać w kolejnych numerach "Komiksu Fantastyka"

.
Moja cała kolekcja znajduje się pod tym linkiem:
https://cloud.clz.com/coollector/comicsUporządkowałem ją sobie w ten sposób, bo stojąc w Empiku ciężko już mi spamiętać co mam, a apka w telefonie bardzo w organizacji pomaga.
Nie wszystkie komiksy są tutaj spisane - dalej czekam np. na jakieś sensowne wydanie "Asterixa". Egmont niestety skiepścił sprawę i każdy komiks, który do tej pory od nich kupiłem jest innej wysokości - co doprowadza mnie do szewskiej pasji, więc nawet ich nie katalogowałem - licząc, że kiedyś je wymienię.
Tak samo komiksy z serii "Tytus, Romek i A'Tomek", które mam w boksie, ale nie jestem zadowolony z tego wydania.
Moim najnowszym "projektem" jest skolekcjonowanie wszystkich komiksów z wydawnictwa TM Semic.
Z serią "Mega Marvel" mi się to już udało, aktualnie jestem w trakcie kompletowania "Spider-Mana" i jest to jedno z najbardziej niewdzięcznych zajęć, jakich w życiu się podjąłem.
Jak widać na półkach muszę już układać podwójnie

.