Autor Wątek: 8azyliszek - kolekcja  (Przeczytany 175960 razy)

Odp: 8azyliszek - kolekcja
« Odpowiedź #945 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 01:22:58 »
Ty to jednak jesteś hipokryta level hard. Pamiętasz jak wszystkich umoralniałeś, żeby nie wspominać/pisać o Bazylu?
W momencie kiedy nie jest to potrzebne. Ale jako, że wrócił tutaj po banie i napisał kolejną głupotę to można mu jak najbardziej tą głupotkę pokazać, i odpowiedzieć, na tym działa to forum  ;D
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline Adolf

« Odpowiedź #946 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 07:20:23 »
Nie ma nic złego, że ktoś chce się przyjaźnić z 8azylem. Tylko czy takie "flirty" na forum w jego stronę to dobre miejsce? Można mu na PW napisać kilka komplementów lub na jego sławnym blogu lub Insta. Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję jakbym słuchał kogoś kto lubi Trumpa i go broni mimo całej jego otoczki. Takie niepotrzebne robienie gównoburzy.

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #947 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 10:17:57 »
Długo też myślałem tak, ale po tym jak od tekstu o mojej mamie, a potem zamiast zwyczajnie przeprosić postanowił zacząć nazwać mnie w wiadomościach prywatnych na Instagramie zakolakiem, i maminsynkiem (jak to szło Bazyl? Bo każdy z moim imieniem nim jest? Nie no stary, zależność niesamowita, taka bazująca na bazie niczego, i nazywanie mnie zakolakiem, czyli wyjeżdżając o kwestii wyglągu tylko pokazujesz jak jesteś prostakiem) - mam go za zakompleksionego gościa który zdecydowanie jest sfrustrowany swoim życiem i przelewa tą frustrację na Egmont, jak i widać na mnie. Cóż, poleciłbym wizytę u psychologa, i porozmawianie o swoich problemach.
W którym momencie tego wpisu mu odpowiedzialeś? Wskaż, proszę. I to nie jest tak, że bronię Bazyla, bo wiadomo, wypisuje głupoty, ale jeszcze bardziej rozpierdala mnie hipokryzja niektórych. Tych pseudo tolerancyjnych użytkowników forum, którzy rzucili się na chłopa za to, że kupił sobie kilka sztuk komiksu. Hej, sami mogliście to zrobić i rozdać je potrzebującym:). I tak, sam nie jestem bez winy, bo zjechalem go za zakup Superkwęka, ale po zastanowieniu stwierdziłem, że to był mój błąd tj. mamy wolny rynek, nie każdy kupuje sobie co chce.

« Odpowiedź #948 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 11:12:27 »
No była dyskusja o nim, wcześniej znów napisał głupotkę, Yorik o nim wspominał, ja mu odpowiedziałem. Ciąg dyskusji poprzedniej odnośnie jego znów wielbienia Hachette.
I nawet teraz nie jadę bo za kupienie tych 10 sztuk tomu, uważam o tym co uważam, już przedmówcy niektórzy powiedzieli podobną opinię do moich więc nie będę powtarzał tego samego
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #949 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 11:52:52 »
No była dyskusja o nim, wcześniej znów napisał głupotkę, Yorik o nim wspominał, ja mu odpowiedziałem. Ciąg dyskusji poprzedniej odnośnie jego znów wielbienia Hachette.
I nawet teraz nie jadę bo za kupienie tych 10 sztuk tomu, uważam o tym co uważam, już przedmówcy niektórzy powiedzieli podobną opinię do moich więc nie będę powtarzał tego samego
Proponuję popracować nad gramatyką (w szczególności nad składnią zdań). 

Offline Abin

« Odpowiedź #950 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 11:56:18 »
Proponuję popracować nad gramatyką (w szczególności nad składnią zdań).

No i co się czepiasz, wolny rynek jest, niech pisze jak chce.

Offline greg0

« Odpowiedź #951 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 12:00:48 »
No i co się czepiasz, wolny rynek jest, niech pisze jak chce.
No i co się czepiasz, wolny rynek jest, niech pisze co chce.
Ważne żeby narzekać...

Online Yorik

« Odpowiedź #952 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 12:48:53 »
Ale w czym problem? Jak ktoś będzie miał ochotę to będzie pisać o Bazyliszku. Jak nie będzie, to go będzie ignorował. Bazyl jest częścią forum, postacią kontrowersyjną, to normalne że budzi skrajne emocje. Dopóki nie ma w regulaminie zapisu który to ograniczy, na jakiej podstawie ktoś tu chcę reglamentować ilości rozmów na temat forumowego kolegi?
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline Xmen

« Odpowiedź #953 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 15:43:47 »
No Wayne próbował wprowadzać jakieś zakazy wspominania o Bazylu, ale sam nie stosuje się do tego, co pisze.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #954 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 18:21:28 »
Tę historię, że Bazyl nazwał go zakolakiem i maminsynkiem to czytam już któryś raz ;D

Online Yorik

« Odpowiedź #955 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 18:42:18 »
Nieładnie @Bazyliszek. Nie każdy z nas dostąpił zaszczytu równej linii włosów po 30stce.
"Go ahead....I've had to deal with worse."

« Odpowiedź #956 dnia: Pn, 22 Wrzesień 2025, 19:19:21 »
Zakupy z sierpnia i września.

Jak mnie kiedyś wkurwisz ostatecznie to cię strzelę z ucha do Urzędu Skarbowego i popłyniesz razem ze swoim kramikiem rodzaju "16-latek chce zarobić na nowe trampki" w siną dal. Ave Hachette.
« Ostatnia zmiana: Pn, 22 Wrzesień 2025, 19:20:57 wysłana przez SkandalistaLarryFlynt »

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #957 dnia: Wt, 23 Wrzesień 2025, 12:18:30 »
Hachette w tej akurat Kolekcji od 4 lat daje najlepszy stosunek jakość/cena.

Stosunek ilość stron/cena. Nie ma to nic wspólnego z jakością.

Offline Spiff

« Odpowiedź #958 dnia: Wt, 23 Wrzesień 2025, 12:54:39 »
Jak mnie kiedyś wkurwisz ostatecznie to cię strzelę z ucha do Urzędu Skarbowego i popłyniesz razem ze swoim kramikiem (...)
"Ktoś musiał zrobić doniesienie na Józefa K., bo mimo że nic złego nie popełnił, został pewnego ranka po prostu aresztowany."  :)

- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #959 dnia: Śr, 24 Wrzesień 2025, 12:47:04 »
@UP
Kocham. "Proces" Kafki czytałem na razie tylko raz w liceum, a do dzisiaj ta książka siedzi mi w głowie.