Autor Wątek: Shout Box  (Przeczytany 194332 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wonap

Odp: Shout Box
« Odpowiedź #375 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 13:45:09 »
Wsciskanie ściemy?:) no to już zglosic i zamkną w cholere te H:)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #376 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 13:59:07 »
Ale to wszystkie wydawnictwa tak robią przy teście.

Offline Antari

« Odpowiedź #377 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 14:53:50 »
Egmont też.

Offline Pawelek

« Odpowiedź #378 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 15:08:36 »
Scream też podobno tak robi. Najpierw test w księgarniach, potem normalna sprzedaż bezpośrednio od wydawcy.

Online misiokles

« Odpowiedź #379 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 18:35:28 »
Może robią to celowo
Albo te trzypanie z BOKu są zwyczajnie zmęczone setkami dziennie identycznymi telefonami.

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #380 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 19:17:49 »
Albo te trzypanie z BOKu są zwyczajnie zmęczone setkami dziennie identycznymi telefonami.

..albo obie te rzeczy na raz - są zmęczone i zbywają  klientów, ściemniając.
,, - Eeeeech.''

Online misiokles

« Odpowiedź #381 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 19:27:27 »
Tak sobie radzą z atakiem DDOS. Na ich miejscu pewnie zachowywałbym się podobnie :)

Offline xanar

« Odpowiedź #382 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 19:58:02 »

Przecież one po to tam są.
Twój komiks jest lepszy niż mój

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 20:30:15 »
Ale kurioza w stylu "Kolekcje blokują Egmont w wydawaniu klasyków i starszych eventów", to tu się pojawiały.

Albo te o brutalnym przerywaniu kolekcji przez jakieś czynniki zewnętrzne...

Offline Antari

« Odpowiedź #384 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 20:36:45 »

To niech sobie wezmą wolne, najlepiej na czas nieokreślony. Jak kogoś męczy odbieranie telefonów to nie ma bladego pojęcia na temat ciężkiej pracy.

Offline death_bird

« Odpowiedź #385 dnia: Cz, 06 Czerwiec 2019, 23:20:26 »
To niech sobie wezmą wolne, najlepiej na czas nieokreślony. Jak kogoś męczy odbieranie telefonów to nie ma bladego pojęcia na temat ciężkiej pracy.

Chyba żartujesz. Po dwóch dniach na słuchawce ku..icy bym chyba dostał. Harówa w infolinii to jedna z najbardziej wymagających psychicznie robót jakie mogę sobie wyobrazić. Zaraz po neurochirurgii i rozbrajaniu min. ;) To, że siedzisz na czterech literach nie znaczy że nie masz dość. Jak to Łysiak kiedyś stwierdził pisarstwo jest bardziej męczącym fachem niż kopanie rowów. :)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #386 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2019, 03:22:38 »
Przecież one po to tam są.

No tak, ale to pewnie typ skrzywdzonych księżniczek z urzędów, wiesz, tych , które pracują w takim miejscu przez pomyłkę i zaraz jakiś bogaty przystojny bysio w białej beemie je uratuje, bo co to, ja mam tak tyrać?Za takie piniądze?
,, - Eeeeech.''

Online misiokles

« Odpowiedź #387 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2019, 06:30:50 »
Wyobraź sobie, że kasjerki na kasach również codzinnie zmagają się z żalami klientów, ktorzy wylewają na nich frustracje za decyzji firmy, na które biedne kasjerki nie mają wpływu. Owszem, biorą wolne, odpoczywają, po czym wracają do pracy. Nikt w firmie ich nie zwalnia za to, że nie umieją sobie profesjonalnie poradzić z inwazją namolnych klientów.  Także i pani z BOK-u ma prawo być fizycznie zmęczona odbierając pięćsetny raz telefon z pytaniem 'kiedy spider-man' jakby to magiczne pytanie mogło cokolwiek przyspieszyć.

Offline Teli

« Odpowiedź #388 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2019, 07:42:01 »
Najwidoczniej nigdy nie kopał rowów.

Swego czasu pracowałem na stanowisku z gatunku "kopanie rowów" teraz siedzę na dupie i mam stanowisko wymagające kreatywności, ciągłego kontaktu z klientem - osobiści i telefonicznie oraz sporej dozy utrzymania koncentracji przez cały czas trwania zmiany. Szczerze? Po 8h z namolnymi , znającymi się na wszystkim, bezczelnymi petentami którzy swoim roszczeniowym zachowaniem niejednokrotnie przypominają sześciolatka marzy mi się urlop przy "kopaniu rowu"... Autentycznie wracałem wtedy z roboty mniej zmęczony i miałem czas spokojnie zjeść w trakcie przerwy. Teraz to nawet zimnej kawy wypić nie mogę bo zaraz dzwoni jakaś pańcia która musi mieć "Już! Teraz! Zaraz!". Ech ludzie posłuchajcie czasem samych siebie.

Darzę ludzi z infolinii szacunkiem i zawsze staram się traktować tak jak chcę żeby mnie traktowano i nie dzwonię z głupotami na które i tak nie ma sensownych odpowiedzi. Kto wie czy życie kiedyś mnie nie posadzi w takiej tele budzie a powszechnie wiadomo że karma wraca.

Offline xanar

« Odpowiedź #389 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2019, 08:24:19 »
Słusznie, dzwonienie na infolinie to strata cennego czasu.
Twój komiks jest lepszy niż mój