Autor Wątek: Shout Box  (Przeczytany 194734 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline radioblackmetal

Odp: Shout Box
« Odpowiedź #165 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 17:20:26 »
A co to za grupa?
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline misiokles

« Odpowiedź #166 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 17:32:00 »
A ja nie wiem gdzie na całym FB tego szukać. Ale to chyba dobrze, że twórca komiksów zaczyna być rozchwytywany i pojawiają się oferty z zewnątrz.

John_

• Gość
« Odpowiedź #167 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 17:56:33 »
Mnie nie ma na tej grupie a chętnie bym przeczytał. Można prosić kogoś o screeny?

Offline misiokles

« Odpowiedź #168 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 19:49:37 »
Do złego tonu należy robienie screenów z grup zamkniętych i puszczanie dalej - można zarobić bana. Zgaduję że chodzi o Kult Kultury Komiksu, tak?

Offline turucorp

« Odpowiedź #169 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 19:59:43 »
A tymczasem na jednej z komiksowych grup FB odbywa się teraz niezły kabaret :) M.in. bywający na tym forum kolega Turucorp zamarzył sobie podebranie jednego z rysowników udzielających się w "KiM". Wesołówka po całości :)
Doczytaj koleżko co tam napisałem, zanim zrobię ci tutaj "wesołówkę".
Serio aż tak bardzo ci się nudzi, że szukasz tutaj okazji, żeby się werbalnie poglanować?
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:08:02 wysłana przez turucorp »
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #170 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:10:11 »
Turucorp, do glanowania ze mną to jeszcze musisz się z deczka pogminastykować na jakimś "szląskym" żużlu :) Po prostu śmiać się z was chce "metabaronowie komiksowa" skrywający kupry za cyfrowymi blokadami :)_

John_ coś pokombinuję, choć w sumie faktycznie nie jestem przekonany czy warto robić tu śmietnik z wykwitów tamtejszego towarzystwa wzajemnej laszczyzacji.

Misiokles, chodzi o inną grupę, konkretnie o kgb.

Offline turucorp

« Odpowiedź #171 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:18:09 »
Turucorp, do glanowania ze mną to jeszcze musisz się z deczka pogminastykować na jakimś "szląskym" żużlu :) Po prostu śmiać się z was chce "metabaronowie komiksowa" skrywający kupry za cyfrowymi blokadami :)_

Śnij dalej swoje sny o potędze :/
Ale rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji na czyjś temat jest w tym kraju karalne (zdaje się, że powinieneś o tym wiedzieć). A na elementarnym, forumowym poziomie konwersacji jest przyjęte przynajmniej w miarę zgodne ze stanem faktycznym cytowanie albo nawiązywanie do cudzych wypowiedzi.
Rozumiem, że to dla ciebie za trudne, i dlatego postanowiłeś kolejny raz sobie z gęby inną część ciała zrobić?

Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #172 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:22:18 »
Tego typu sny to już wasza domena. A tymczasem nawet magazynu komiksowego na choćby przyzwoitym poziomie nie potraficie zredagować...

Paragrafy? Grubo... Tego "arsenału" jeszcze mi nie ciskałeś. Co tam masz jeszcze w zanadrzu? Może jakieś postępackie ideololo? 

Offline turucorp

« Odpowiedź #173 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:29:21 »
Jaka "wasza"? Jeśli masz jakiś problem ze swoim odklejeniem od rzeczywistości to może warto jednak odwiedzić terapeutę? Ja rozumiem, że Bierecki rozpoczął już swoją krucjatę określania, kto jest godzien mieszkać w tym (jeszcze naszym) kraju, ale z robieniem czystek w komiksowie i szkalowaniem innych użytkowników forum, to chyba trochę wybiegłeś przed szereg :/
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Kwiecień 2019, 22:07:36 wysłana przez admin »

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #174 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:39:18 »
Przezabawne... Aż chciałoby się zacytować twoją koleżankę z grupy: "Ale się wysiliłeś"...

Pointa całej tej na swój sposób groteskowej sytuacji jest taka, że nawet ty i tobie podobni "grupowicze" biorąc udział w kolejnym już "sabacie" anty-magazynowym de facto doceniliście to przedsięwzięcie. Swoją drogą ja także doceniam talent i warsztat Marka Baranowskiego (gwoli ścisłości a propos nurtującego was pytania: nie z tych Baranowskich) nad którym tak się rozpływaliście. Z dużym prawdopodobieństwem można założyć, że w jego przypadku im dalej tym będzie lepiej. No i zilustrowany przezeń drugi epizod "Lucji" w nowym "KiM" rzeczywiście robi bardzo dobre wrażenie.

Online amsterdream

« Odpowiedź #175 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:47:10 »
Misiokles, chodzi o inną grupę, konkretnie o kgb.

Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline turucorp

« Odpowiedź #176 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 20:54:48 »
Powiedziałbym, że "przezabawny" to ty jesteś, niestety, na chwilę obecną pozostajesz jedynie żenujący, szczególnie w kontekście twoich wypowiedzi na temat fejsbookowej grupy KBG, sugestii, że jest ona w jakikolwiek sposób sprofilowana ideologicznie, czy niedostępna dla osób chcących do niej przystąpić.
Równie żenujące są dla mnie twoje nieudolne próby dzielenia środowiska komiksowego i podsycanie domniemanych antagonizmów :/
Na temat moich domniemanych wypowiedzi, opinii i poglądów, zdaje się, że nie ma większego sensu tutaj z tobą dyskutować, bo jak widać, masz w tym większe rozeznanie niż ja. Na kilku innych forach zarobiłbyś conajmniej ostrzeżenie, tutaj pozwolę się wykazać inwencją moderatorom.

Offline Koalar

« Odpowiedź #177 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 21:00:42 »
Ale ciekawe te Wasze przekomarzanki. Jeszcze fajniejsze niż na forum Gildii. Sam nie wiem, kto komu lepiej przysolił. Pasjonujące. Proszę, piszcie dalej, naprawdę wiele osób to interesuje.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline turucorp

« Odpowiedź #178 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 21:07:07 »
Ta, całe forum i pół komiksowa z zapartym tchem obserwuje jak pewien naiwny idiota daje się trollować przez tropiciela lewaków  ::)
« Ostatnia zmiana: Śr, 17 Kwiecień 2019, 22:06:58 wysłana przez admin »

Online amsterdream

« Odpowiedź #179 dnia: Śr, 17 Kwiecień 2019, 21:15:06 »
KBG, sugestii, że jest ona w jakikolwiek sposób sprofilowana ideologicznie

Nieźle się tam bawicie.
Czas nas zmienił, chłopaki...