Autor Wątek: Przywitaj się  (Przeczytany 13609 razy)

Offline czomicz

Odp: Przywitaj się
« Odpowiedź #45 dnia: Pn, 18 Październik 2021, 09:47:43 »
Doberek  :)
Nie boję się, gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS.

Offline Szekak

« Odpowiedź #46 dnia: Pn, 18 Październik 2021, 10:25:25 »
Witamy milosnika Dr. Slumpa :)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline HugoL3

« Odpowiedź #47 dnia: Nd, 23 Styczeń 2022, 21:34:31 »
Cześć. Forum czytam od dawna, ale dopiero niedawno zdecydowałem się założyć konto i uczestniczyć w rozmowach.
Moje główne zainteresowania to piłka nożna (liga włoska, angielska, LM, polska repka i turnieje MŚ/ME), komiksy (głównie amerykańskie superhero ale nie ograniczam się), gry video, nowinki technologiczne i kinematografia.

Offline Don Simon

« Odpowiedź #48 dnia: Pt, 17 Marzec 2023, 22:55:16 »
Witam.
W drugim poście (bo pierwszy z podniecenia wrażenia z Donżonu 2) chciałem się przywitać.

Komiksy lubię, mnóstwo czytam, ale w sumie od niedawna, więc powoli nadrabiam zaległości i buduje mocno wybraną kolekcję.

Z chęcią poczytam więcej i rynku i waszych wrażeniach.

Offline ras23

« Odpowiedź #49 dnia: Nd, 23 Marzec 2025, 22:37:49 »
Hej wszystkim,
Mam na imię Maciek i przygodę z komiksami zacząłem bardzo dawno temu za dzieciaka 🙂 były różne komiksy jednak świadomość zbyt niska, pamiętam Tytusa, Kapitana Klossa, Szninkiela i czarno-białego Supermana, później Tm-semic i wystawki w kioskach 🙂 później długo, długo nic. Na chwilę obecną zbieram różne serie, kompletuję starocie i staram się powiększać kolekcję. Miło mi gościć na forum, mam nadzieję, że uda mi się zapoznać ze wszystkimi informacjami, watkami oraz oczywiście będę starał się poszerzać swoją wiedzę. Jeszcze raz witam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego 😀