Autor Wątek: Piłka Nożna  (Przeczytany 200042 razy)

Offline gashu

Odp: Piłka Nożna
« Odpowiedź #720 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 10:41:23 »
"Chłopcy żartowali w szatni, że dobrze byłoby zagrać z Anglikami, Niemcami i kimś, z kim można by wygrać"

Nie ma to jak wiara w sukces :)

Offline Szekak

« Odpowiedź #721 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 11:18:56 »
Ja tam na Legie chodze i sobie chwale, obejrzenie meczu na stadionie w fajnej atmosferze z kims bliskiem to bardzo fajna sprawa, ale to nie awans Legii ekscytuje mnie najbardziej od wczoraj... MBAPPE!
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #722 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 18:28:32 »
To zapraszam na Ł3 na mecze w grupie LE 
Czekam na losowanie

SSC Napoli
Celtic FC albo Leicester City FC
Spartak Moskwa albo West Ham United FC

Powiem Wam, że naprawdę w tej LE są mocne drużyny 8)
Na wczorajszym meczu była mega atmosfera, z idealnym przekazem w stronę UEFA dziwnie się czułem siedząc w sektorze gości na Ł3

Offline Gorzki

« Odpowiedź #723 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 18:35:45 »
Ha. Ja mam miejsca na środku na 119   ;D
Swoją drogą idealnie wytypowałem grupę  :P

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #724 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 18:38:55 »
Od lat 90tych jestem wierny Żylecie. Czy na starym, czy na nowym stadionie pozdrawiam!

Offline Eyeless

« Odpowiedź #725 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 19:26:59 »
Mało ostatnio człowiek siedzi w futbolu , ale dzisiejsze info o powrocie Ronaldo do Man U to chyba jedna z fajniejszych informacji transferowych ostatnich lat. Z racji swojej kilkudziesięcioletniej przygody z Kanonierami fanem czerwonych ani Cristiano nigdy nie byłem (eufemizm) ale po tygodniach artykułów o przejściu do obywateli aż miło przeczytać że tej klasy zawodnik nie wpadł na pomysł aby zaorać wspomnienia o nim w czerwonej części Manchesteru i zwyczajnie wrócił na stare śmieci. Naprawdę chwali się takie zachowanie.

Offline perek82

« Odpowiedź #726 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 19:56:35 »
Jako kibic Utd od kilkudziesięciu lat specjalnie się nie cieszę bo zajmie miejsce młodym a czy on wyniesie zespół na wyższy poziom to nie wiem. Historia piękna ale może okazać się że po roku będzie odchodził jak teraz z Juve.
Departament prawdy (5) ***
Świat mitów: Apollo **
Święta Barbora ***
Sandman. Teatr tajemnic (3) **
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****

Offline Eyeless

« Odpowiedź #727 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 22:16:10 »
W sumie jest profesjonalistą , który swoją etyką pracy może dać wiele drużynie. Ciekawe jak będzie wyglądała współpraca z Solskjaerem.

Offline death_bird

« Odpowiedź #728 dnia: Pt, 27 Sierpień 2021, 23:40:48 »
Historia piękna ale może okazać się że po roku będzie odchodził jak teraz z Juve.

Ale co przez ten rok podbije sprzedaż pamiątek to klubu.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline perek82

« Odpowiedź #729 dnia: So, 28 Sierpień 2021, 06:14:49 »
Zarobi na siebie na pewno.
Święta Barbora ***

Offline Death

« Odpowiedź #730 dnia: So, 28 Sierpień 2021, 18:24:40 »
Cristiano spędził w Juve 3 pełne sezony. Więc wcale nie tak mało. I sporo z nimi wygrał. Są szanse, że z paką, którą obecnie mają w Manchesterze (Bruno Fernandes, Pogba, Cavani, Cristiano, Shaw, Varane czy Maguire) powalczą o ligę mistrzów i mistrzostwo Anglii. Konkurencja jest mocna, ale United też.

Offline perek82

« Odpowiedź #731 dnia: So, 28 Sierpień 2021, 20:05:01 »
2 mistrzostwa a ostatni sezon ledwo uratowane 4 miejsce (po 9 kolejnych mistrzostwach). Trzy razy eliminacja z LM w ćwierćfinale. Bym powiedział, że bez niego Juve też by tyle ugrali.
Ale oczywiście bym się nie obraził gdyby Utd w końcu coś wygrali.😀
Święta Barbora ***

Offline Death

« Odpowiedź #732 dnia: Nd, 29 Sierpień 2021, 08:35:01 »
Został królem strzelców. Do niego chyba najmniej pretensji za poprzedni sezon. Inni nie dojeżdżają. Myśleli że kupią CR7 i będzie im wygrywał w pojedynkę mecze. Zamiast mu zrobić transfery jakieś. Manchester ma pakę, może teraz. Choć liga angielska jest obecnie na nieosiągalnym poziomie dla innych. Łatwiej będzie w lidze mistrzów :)

Offline perek82

« Odpowiedź #733 dnia: Nd, 29 Sierpień 2021, 10:18:27 »
Jego klasy nikt nie kwestionuje. Tak jak napisałeś Juve nie dali mu wsparcia - pewnie zabrał znaczną część budżetu. W Utd skład już jest.
Zobaczymy jak to wyjdzie.
A sezon zapowiada się super. Chelsea Liverpool City i Utd mają silne składy. West Ham dobrze wystartował Tottenham też. Dodać Leicester i Everton i może kogoś niespodziewanego i będzie się działo 😀
Święta Barbora ***

Offline Death

« Odpowiedź #734 dnia: Nd, 29 Sierpień 2021, 10:51:32 »
Myślę że jednak jest obecnie top 4, które nie da się nikomu, nawet naciekającym Leicester, West Hamowi i nawet Kogutom gdzie chyba już zostanie duet Son-Kane.
Chelsea kupiła Lukaku, Manchester wiadomo 3 świetne transfery, a Pogba zostaje, do Liverpoolu wrócił po kontuzji najlepszy obrońca świata, City nadal ma kosmiczną kadrę. Będzie się działo!