ona nawet nie wie, co to spalony 
To jest dobre, ja swojej w końcu wytłumaczyłem (choć trzeba się było wspomóc kartką i rozrysować). Ale czy teraz dalej wie czy zapomniała to już nie jestem pewny

W ogóle to w mojej opinii jakby spalony wyleciał (nie linczujcie

) z przepisów to byłoby to tylko z korzyścią dla widowiska. Lubię nieraz pooglądać taktyczne mecze co się kończą 0:0 czy 1:1 z walką w środku pola, świetnie działającą obroną, ale na dłuższą metę to jest męczące. No i teraz fajnie, że jest VAR, tyle, że analizowanie 2-3 minuty, gdzie strzelec się cieszy, a w końcu jest milimetrowy spalony jest jakieś takie smutne.
Wywaliłbym też "gole na wyjeździe" to już od dłuższego czasu jest nieuczciwe strasznie (coś tam niby ostatnio uchwalili i mają procedować). A krzyczącym, że to będzie pełno dogrywek - odpowiadam - zrobić zamiast dogrywki karne w stylu hokeja czy MLS (akcja sam na sam z środka boiska). Też tylko z korzyścią dla widowiska.
UEFA/FIFA strasznie skostniałe są, dla tych dziadków tylko kasa się liczy (stąd to Euro 24 zespołowe, Mundial w Katarze itd.). Fajna opcja z 5 zmianami weszła tylko przez pandemię, ale mam nadzieję, że pozostanie już na stałe.
Sam nie lubię zbytnio zmian w sporcie (zmieniona punktacja w siatkówce długo do mnie nie przemawiała, w tenisie stołowym dalej mi się ta nowa nie podoba), ale piłce przydałoby się trochę powiewu świeżości.
BTW. Kopiowałem od Ciebie rozpiskę meczów i wszystkie Twoje wyniki pokrywały się z moimi to coś tam pozmieniałem, żeby nie było i niestety gol dla Macedonii (podejrzewałem Holandię grającą już na luzie) nie wypalił.