Autor Wątek: Heheszki  (Przeczytany 47168 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pan M

Odp: Heheszki
« Odpowiedź #240 dnia: So, 18 Październik 2025, 20:25:30 »
Mówisz poważnie @Pan M? Czyli gdy @Harlequinka opowiadała o swoim byłym, chodziło o Ciebie?

Niezły plot twist.

Tak. Nienawidzę takiej prywaty, ale już na tyle mnie mierzi to co ona tutaj wyczynia, wiedząc jak marnuje czas na pisanie bzdur w necie, gdzie po prostu nie chciałem mieć z nią już styczności w sieci.

Ten rant na mnie  był z miesiąc temu. Miałem odpuścić, ale jednak poszedłem w YOLO, tym bardziej, że ja mam życie poza siecią.

Offline Yorik

« Odpowiedź #241 dnia: So, 18 Październik 2025, 20:29:50 »
Pamiętam ten post Harlequinki, i szczerze mówiąc nie brzmiał jakby wiedziała, że jej ex jest obecny na forum. Wtedy raczej więcej szpileczek byłoby wbitych. Może jest teraz w większym szoku od nas. :D Ja nie oceniam nikogo, każdy ma swoją prawdę, zwłaszcza po czymś tak angażującym emocje jak zakończone relacje. Wiem jednak że ludzie po rozstaniu często mają wersję, która zawsze te drugą stronę pokazuje gorzej. Przykro mi że musiałeś czytać o sobie z tej perspektywy na forum komiksowym, na które wchodzisz dla przyjemności.
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline Pan M

« Odpowiedź #242 dnia: So, 18 Październik 2025, 20:44:53 »
Pamiętam ten post Harlequinki, i szczerze mówiąc nie brzmiał jakby wiedziała, że jej ex jest obecny na forum. Wtedy raczej więcej szpileczek byłoby wbitych. Może jest teraz w większym szoku od nas. :D Ja nie oceniam nikogo, każdy ma swoją prawdę, zwłaszcza po czymś tak angażującym emocje jak zakończone relacje. Wiem jednak że ludzie po rozstaniu często mają wersję, która zawsze te drugą stronę pokazuje gorzej. Przykro mi że musiałeś czytać o sobie z tej perspektywy na forum komiksowym, na które wchodzisz dla przyjemności.

Uznałem, że to zrobię dla własnego oczyszczenia i tyle.

Offline Xmen

« Odpowiedź #243 dnia: So, 18 Październik 2025, 21:14:55 »
Lol xd chyba nie czytałem tego posta harlequinki, ale ja większości jej postów nie czytam. Mówisz, że ona w realu też myśli tylko o oku saurona?
Zwrot akcji jak w jakiejś modzie na sukces.
« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 21:18:23 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Yorik

« Odpowiedź #244 dnia: So, 18 Październik 2025, 21:26:21 »
@Komiks co o tym sądzisz? Podchodzi pod tematykę a'la OnlyFans, czy niewinny sposób dorobienia?

Offline komiks

« Odpowiedź #245 dnia: So, 18 Październik 2025, 21:34:09 »
Myślałem, że gadamy o @Harlequince, daj się wypowiedzieć dziewczynie, bo inaczej będzie spalona na tym forum z czego pewnie niektórzy by się ucieszyli, ale ja jestem za równością, jak pewnie wiecie 😄 Tak, jestem ostatnim sprawiedliwym, jak w tym filmie Ścigani, czy jakoś tak, z Tomem Cruzem 😄
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Xmen

« Odpowiedź #246 dnia: So, 18 Październik 2025, 21:49:54 »
@Komiks co o tym sądzisz? Podchodzi pod tematykę a'la OnlyFans, czy niewinny sposób dorobienia?

Na zdjęciu jest jeszcze dziecko, a już ma takie zapędy. Pogratulować rodzicom wychowania.
Czekamy na wypowiedź harlequinki nie spamuj jakimiś treściami, za których udostępnianie nie wiadomo czy ci paragrafu nie przybiją.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Yorik

« Odpowiedź #247 dnia: So, 18 Październik 2025, 21:54:18 »
Przecież ta dziewczyna tylko oferuje odebranie rówieśnika ze szkoły, w domyśle by miał "lans" że go tzw. alternatywka zna. Więc wychodzę z założenia, że 40 letniego budowlańca z pracy nie odbierze ;)

« Odpowiedź #248 dnia: So, 18 Październik 2025, 22:01:17 »
  No w końcu jakaś drama, oprócz tego że rozwesela kolejnymi banami ten co wiecznie smędzi o tych kolekcjach to nic tu się nie dzieje ostatnio.

Offline Pan M

« Odpowiedź #249 dnia: So, 18 Październik 2025, 22:39:31 »
Lol xd chyba nie czytałem tego posta harlequinki, ale ja większości jej postów nie czytam. Mówisz, że ona w realu też myśli tylko o oku saurona?
Zwrot akcji jak w jakiejś modzie na sukces.

Ja już nie będę jej bardziej pogrążał. Ona i tak wysmarował niezły elaborat jakim palantem nie byłem, to co ja napisałem jest przy tym zdawkowe. Szczerze mówiąc nie lubię robienia z siebie ofiary, niedomówień. Ja jedynie rozwinąłem temat, który sama zaczęła.

Sytuacja jest mocno żenująca   ::) Może sobie pisać teraz o mnie co chce, prawdę powiedziawszy niezbyt mnie to już interesuje.

Offline Xmen

« Odpowiedź #250 dnia: So, 18 Październik 2025, 23:11:47 »
Przecież ta dziewczyna tylko oferuje odebranie rówieśnika ze szkoły, w domyśle by miał "lans" że go tzw. alternatywka zna. Więc wychodzę z założenia, że 40 letniego budowlańca z pracy nie odbierze ;)
Nie widzisz w tym nic złego? Dziewczynka eksponuje nogi i piersi i oferuje odbiór ze szkoły. Dlaczego nie wystawia takiej oferty w bluzie z kapturem? Nigdzie nie jest napisane, że rówieśnika. Jeszcze chwila i będzie oferowała większy zakres usług.

Offline Yorik

« Odpowiedź #251 dnia: So, 18 Październik 2025, 23:20:53 »
Bardziej określiłbym że jest to cringe, bo wbrew pozorom nie tylko my staruchy mamy do niego tendencję. A czy ja widzę coś w tym złego, oczywiście że załamałbym się gdyby moja córka wpadła na taki pomysł, bo jeszcze by ją jakiś licealista do samochodu zaciągnął jakby przyszła go odebrać ze szkoły. Tylko że to bardziej na jej mądrością aniżeli moralnością, bo taki bekowy pomysł na dorobienie - że szkolny "kujon" za 5 dych może się polansować z "alternatywką", to nie jest sprzedawanie ciała i moim zdaniem Twoja reakcja jest przesadzona.

Offline Xmen

« Odpowiedź #252 dnia: So, 18 Październik 2025, 23:24:38 »
Tzn nie stawiam tego na równi wiesz z czym... Jednak taki sposób myślenia już o czymś świadczy. Nie dała ogłoszenia, że posprząta u starszej pani, albo sam nie wiem wyprowadzi psa? zrobi zakupy? Wiadomo coś takiego może się dla niej skończyć nieciekawie, ale odprowadzanie uczniów również.

« Odpowiedź #253 dnia: So, 18 Październik 2025, 23:26:58 »
  Akurat ma co eksponować, ale to by było coś:
usługa:Alternatywka odbierze was z budowy przy kolegach.
cena 200 zł. + ewentualny koszt dojazdu i małpki w Żabce.

Ogólnie kolega widzę ma ciekawe zainteresowania jak nie propozycje spacerów po dzielnicach czerwonych latarni to jakieś małolaty, których droga wiedzie wyraźnie w dół. Chłopie nie brnij w te klimaty.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #254 dnia: So, 18 Październik 2025, 23:35:23 »
Ogólnie kolega widzę ma ciekawe zainteresowania jak nie propozycje spacerów po dzielnicach czerwonych latarni to jakieś małolaty, których droga wiedzie wyraźnie w dół. Chłopie nie brnij w te klimaty.

Cóż, wszędzie docierają jacyś zwolennicy "szon patrolów" jak widać. Wielcy strażnicy obcej moralności którzy we wszystkim się doszukują zgorszenia a potem sami z Porhuba czy Onlyfans korzystąją.