Autor Wątek: Heheszki  (Przeczytany 47265 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xmen

Odp: Heheszki
« Odpowiedź #225 dnia: Pt, 17 Październik 2025, 21:48:09 »
Moim zdaniem ona robi to za kasę. Mam na myśli te wysmarowane teksty, z mnóstwem emotikonek i cringowymi wstawkami, które czasami przekleja 1 do 1 na różnych portalach.
Chyba nie, przecież te posty to jest taki krindż, że jak to czytasz to czujesz wstyd odbity i myślisz, żeby pod żadnym pozorem nie oglądać ROP bo porobi się z tobą to samo.
Chociaż z drugiej strony te fanfiki xd Ciężko sobie wyobrazić, że kobieta przed czterdziestką pisze coś takiego za darmo.
Gdybym to ja jej płacił to zbyt długo by roboty nie miała.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Deg

« Odpowiedź #226 dnia: Pt, 17 Październik 2025, 22:57:23 »
Trochę to przerażające:

This is my truth, tell me yours.

Offline Saruto

« Odpowiedź #227 dnia: So, 18 Październik 2025, 06:59:16 »
Już mogli zostać przy Popach ;) Też są brzydkie ale nie wyglądają jak banda psychopatów.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #228 dnia: So, 18 Październik 2025, 13:06:54 »

Uwaga będzie ad personam. Masz rację kij z normalnymi, zdrowymi doświadczeniami ludzkimi. Ty masz coś lepszego. Saurona.

Irytuje mnie niezmiernie ten twój autorytatywny, upierdliwy ton

No cóż. Nic nie poradzę że skruszony ROP!Sauron sprawia że kobieta ma ochotę mieć faceta, a Ty, Xmen i komiks sprawiacie że chce się zmienić orientację i zostać lesbijką.  ;D ;D

« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 13:08:30 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline komiks

« Odpowiedź #229 dnia: So, 18 Październik 2025, 13:32:08 »
@Harlequinka to nie jest miejsce na ogłoszenia matrymonialne.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline GoNzO

« Odpowiedź #230 dnia: So, 18 Październik 2025, 13:39:02 »
Dajcie spokój, zaglądam tu dla heheszek, a nie kolejnej kłótni ???
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #231 dnia: So, 18 Październik 2025, 13:39:13 »
Komiks, nic się nie bój. Mogę Ci dać gwarancję że na moim radarze to się nigdy nie znajdziesz. 8)

Na przerwie w latach dawnych...
https://www.instagram.com/reel/DPeWFRVDajm/?igsh=MWRtZjl4c2tnOXV4MA==

Bo umiejętności negocjacyjne w handlu są bardzo ważne! ;)
« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 14:00:18 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #232 dnia: So, 18 Październik 2025, 14:18:08 »
Dajcie spokój, zaglądam tu dla heheszek, a nie kolejnej kłótni ???

Ten wątek coraz częściej jest nie-he he 🫤
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline Yorik

« Odpowiedź #233 dnia: So, 18 Październik 2025, 14:19:15 »
Wojny Harleqinowo-Komiksowe są częścią tych "heheszków", wszystko jest ok panowie, jesteście we właściwym temacie. Moderacja niestety kasuje wątki parapolityczne i wiara odruchowo szuka luźnych tematycznie miejsc by pewne "treści" z siebie wydalić. Nie rozumiem czemu tak się boimy tu polityki. Co za problem zrobić jeden temat na wszystko co ideologiczno-społeczne, wyznaczyć chętnego moderatora który będzie takiego wątku pilnować i usuwać zbyt toksyczne posty. Przynajmniej by się nie wylewało w innych tematach.
« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 14:22:48 wysłana przez Yorik »
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline komiks

« Odpowiedź #234 dnia: So, 18 Październik 2025, 14:30:41 »
Komiks, nic się nie bój. Mogę Ci dać gwarancję że na moim radarze to się nigdy nie znajdziesz. 8)

Kto się czubi ten się lubi.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline Yorik

« Odpowiedź #235 dnia: So, 18 Październik 2025, 14:45:05 »
Komiks i Halrequinka po maratonie Pierścieni Władzy:

Offline Pan M

« Odpowiedź #236 dnia: So, 18 Październik 2025, 16:22:47 »
No cóż. Nic nie poradzę że skruszony ROP!Sauron sprawia że kobieta ma ochotę mieć faceta, a Ty, Xmen i komiks sprawiacie że chce się zmienić orientację i zostać lesbijką.  ;D ;D

Jestem w stanie z tym żyć.

To co Ty wypisujesz nie jest śmieszne  tylko przykre. Weź sobie z tym Sauronem rodzinę załóż i znikaj z forum.
« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 17:00:54 wysłana przez Pan M »

Offline Xmen

« Odpowiedź #237 dnia: So, 18 Październik 2025, 17:49:10 »

Może ty nie chcesz nią zostać, tylko jesteś? Cały czas narzekasz na facetów. Z każdym którego poznajesz jest coś nie tak. Niezdrowo elscytujesz się jakimiś bajeczkami. Nie myślałaś o tym?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Pan M

« Odpowiedź #238 dnia: So, 18 Październik 2025, 18:04:50 »
Może ty nie chcesz nią zostać, tylko jesteś? Cały czas narzekasz na facetów. Z każdym którego poznajesz jest coś nie tak. Niezdrowo elscytujesz się jakimiś bajeczkami. Nie myślałaś o tym?

Wątpię, żeby ten ex był  AŻ taki zły patrząc na to co ona wypisuje na forum to chłop musiał dużo znieść.

Zresztą wiem bo ja niestety byłem tą osoba- nawet nie pytajcie po i co dlaczego dałem się omamić komuś takiemu.

Tylko ta osóbka pominęła, że to był związek na odległość gdzie ja musiałem jeździć w tę i z powrotem po księżniczkę i musiałem na księżniczkę czekać łaskawie aż zapragnie się wprowadzić, kiedy ja pracowałem ona niestety była zbyt zajęta personalną ekstazą w stosunku do Saurona.

Jak w końcu dostała kopa w cztery litery na początku roku bo znalazłem sobie kogoś tuż obok w tym samym mieście, a Harlejświrka przedstawiła to tak jakby ona porzuciła mnie.

Uważajcie na nią bo to mocno "specyficzna" osóbka.
« Ostatnia zmiana: So, 18 Październik 2025, 20:05:59 wysłana przez Pan M »

Offline Yorik

« Odpowiedź #239 dnia: So, 18 Październik 2025, 20:22:09 »
Mówisz poważnie @Pan M? Czyli gdy @Harlequinka opowiadała o swoim byłym, chodziło o Ciebie? Niezły plot twist. Rozumiem że @Harlequinka była tego nieświadoma, że czytasz jej perspektywę w wątku? I niech ktoś znowu napiszę, że fora umierają i najciekawsze rozmowy tylko na discordach :P