Autor Wątek: Heheszki  (Przeczytany 47173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harlequinka

Odp: Heheszki
« Odpowiedź #195 dnia: Cz, 11 Wrzesień 2025, 23:16:44 »
Tak wygląda Legolas w serialu Amazona? Rozumiem że Twój crush?  ;)

Legolas w tym czasie był jeszcze nieistniejącym plemnikiem!  ;D
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline Yorik

« Odpowiedź #196 dnia: Nd, 14 Wrzesień 2025, 17:16:38 »
Dobra wiadomość - pytałem 8azyliszka kiedy wraca na forum - ponoć jutro  :)
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline Xmen

« Odpowiedź #197 dnia: Nd, 14 Wrzesień 2025, 17:19:04 »
Ciekawe kiedy wraca ten, którego imienia nie wolno wymawiać, i ciekawe w jakich barwach wróci?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline komiks

« Odpowiedź #198 dnia: Nd, 14 Wrzesień 2025, 21:44:36 »
Nie wróci, sprawdz kiedy ostatnio pisał i że nie ma żadnego bana. Po prostu skończył z forum i słusznie.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #199 dnia: Pn, 15 Wrzesień 2025, 08:58:28 »
Nie potraficie trzymać się wątku tematu?
Załóżcie sobie prywatny fan klub swojego ulubieńca i tam sobie piszcie, zastanawiajcie i adorujcie.
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline komiks

« Odpowiedź #200 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 10:22:38 »

Offline Xmen

« Odpowiedź #201 dnia: Nd, 21 Wrzesień 2025, 13:41:12 »
Faceci czasem też mają kobiece piersi i mandatu nie dostają.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #202 dnia: Wt, 07 Październik 2025, 11:42:48 »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline eyesore

« Odpowiedź #203 dnia: Wt, 07 Październik 2025, 12:04:32 »

to jest śmieszne? poważnie pyta bo wiem że mam słabe/inne poczucie humoru więc pytam z ciekawości

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #204 dnia: Wt, 07 Październik 2025, 12:09:23 »
To jest tzw. "czarny humor". Wiem, nie każdy gustuje.

Offline Xmen

« Odpowiedź #205 dnia: Śr, 08 Październik 2025, 17:01:43 »
To jest tzw. "czarny humor". Wiem, nie każdy gustuje.
Teraz rozumiem dlaczego tak uwielbiasz pierścienie władzy.

Offline Yorik

« Odpowiedź #206 dnia: Pn, 13 Październik 2025, 00:47:47 »
Muszę kiedyś obejrzeć te sławetne Pierścienie Władzy. Ciekawi mnie czy zasługują na aż taki hejt.
"Go ahead....I've had to deal with worse."

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #207 dnia: Pn, 13 Październik 2025, 14:02:35 »
Muszę kiedyś obejrzeć te sławetne Pierścienie Władzy. Ciekawi mnie czy zasługują na aż taki hejt.

Jeśli jesteś z fan kościoła pod wyzwaniem: " TYLKO Męskie Śródziemie Petera Jacksona", to poczekaj 20 lat.
Dopiero po tym czasie wyżej wymienieni powinni mieć możliwość obejrzenia ROP. Wcześniej nie ma to za bardzo sensu. Tylko czas pozwala docenić pewne rzeczy księciom z oblężonej twierdzy!

Offline komiks

« Odpowiedź #208 dnia: Pn, 13 Październik 2025, 15:27:31 »
Taaa, to by się zgadzało, żeby docenić ROP, trzeba poczekać na demencję starczą.

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #209 dnia: Pn, 13 Październik 2025, 23:38:25 »
,, - Eeeeech.''