Autor Wątek: FUNKO POP  (Przeczytany 71496 razy)

Offline Pawlik89

Odp: FUNKO POP
« Odpowiedź #210 dnia: Cz, 19 Grudzień 2019, 20:47:11 »
To ja może się podpiszę :) W sensie jakby ktoś robił zagraniczne zakupy tych figurek to proszę o wiadomość priv :) Chętnie bym kilka nabył :)
A właściwie interesują mnie te:

« Ostatnia zmiana: Cz, 19 Grudzień 2019, 20:59:32 wysłana przez Pawlik89 »

Itachi

• Gość
« Odpowiedź #211 dnia: Pt, 20 Grudzień 2019, 17:44:25 »
Funko zapowiada nowe popy z Naruto! Madara! Orochimaru! Gaara!

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #212 dnia: So, 21 Grudzień 2019, 17:37:55 »
No i się stało.. ;)
Wypowiem się, że ogólnie miałem dylemat co do tych figurek, raz, że po prostu wydawały mi się takie "ot duże głowy z humorem fajne lecz nie tanie" to jednak mimo wszystko idzie na nie spojrzeć z sympatią i są w jakimś aspekcie ciekawe. Ale jednak cena zniechęcała trochę do zakupu.. Nie śledziłem jakoś specjalnie promocji i ofert aby "złapać" okazyjnie. Pojawiły się w tym lidlu, powiedziałem sobie "a zobaczę se" no i urzekł mnie ten pajączek ze smartfonem - wziąłem. Patrząc na to, że taniej w sieci nigdzie nie znalazłem plus oszczędzam z wysyłką to myślę, ze uznam 'cena spoko".
Także jest. Raczej zbieractwem tych figurek się nie zajmę to na pewno, LECZ z chęcią kilka jeszcze ze Spider-manem nabędę... :)
Także serio, jakby ktoś zamawiał z zagranicznych stron niech pisze, będę rozważał, analizował do wysyłki się dołożę, może coś wybiorę ;)
A tymczasem, pozdrawiam ;)

Offline bogi1

« Odpowiedź #213 dnia: So, 21 Grudzień 2019, 18:12:42 »
Też mam tego Spajdiego i powiem, że jest stworzony do pozowania. A ja się zacząłem bawić w plenerowe fotki

Offline James88

« Odpowiedź #214 dnia: Nd, 22 Grudzień 2019, 00:05:15 »
Czy gdzieś w PL można dostać tego Pop-a?

Offline Antari

« Odpowiedź #215 dnia: Nd, 22 Grudzień 2019, 09:57:57 »
@Itachi: Wow genialna ta nowa fala z Naruto! Na bank brałbym Madarę, Gaarę i Orochimaru. Szczegółowość tych figurek jest niesamowita! Kurde tylko jak je dostać... najbardziej zależy mi na Madarze ale to będzie exclusive... Mam nadzieję, że pojawią się na popcultchy jak Itachi.

Itachi

• Gość
« Odpowiedź #216 dnia: Pn, 23 Grudzień 2019, 19:38:38 »
Mało Wam Naruto?

Scenka

Naruciak w swojej popisowej technice:

Czy gdzieś w PL można dostać tego Pop-a?

Nie widziałem.

Offline Antari

« Odpowiedź #217 dnia: Pn, 23 Grudzień 2019, 23:25:37 »
Też ekstra ale Madary nic nie przebije. Kurde może być problem ze sprowadzeniem go do PL :(

Offline Red Fury

« Odpowiedź #218 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 05:40:57 »
A mi się marzy Funko POP Hokage Kakashi. Jeśli kiedyś się pojawi choćby się niebo waliło i paliło będę musiał dorwać figurkę.

A ktoś z was poluje na to? Zbieracie Popy z HP. Co o nich myślicie?

It's too late...you had your chance...and I'm just getting started.

Offline Antari

« Odpowiedź #219 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 10:33:24 »
Jak każda seria z POP, ma swoich fanów, ja akurat nie zbieram ale też ma sporo do zaoferowania zwłaszcza w połączeniu z Fantastycznymi Zwierzętami. Kiedyś marzyła mi się Nagini z 2019 Summer Con Exc ale za trudna do wyrwania obecnie.

BTW te Popy z Naruto są już dostepne na Popcultchy.

https://www.popcultcha.com.au/catalogsearch/result/?q=Naruto%3A+Shippuden

Jest nawet ten exc z sexy jutsu Naruto. Niestety brak Madary.... T_T

Offline Red Fury

« Odpowiedź #220 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 19:42:55 »

Znalezione pod choinką, a jakie wy POPy otrzymaliście?

Itachi

• Gość
« Odpowiedź #221 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 20:49:47 »
Też ekstra ale Madary nic nie przebije. Kurde może być problem ze sprowadzeniem go do PL :(

No ja go muszę mieć i basta! Na pewno będzie możliwość zakupu od ludzi na grupach.

A mi się marzy Funko POP Hokage Kakashi. Jeśli kiedyś się pojawi choćby się niebo waliło i paliło będę musiał dorwać figurkę.

Szczerze to wątpię, aby takowa powstała. Kakashi w mandze jako Hokage był postacią marginalną. Wiemy tylko że zastąpił Tsunade, w czasie gdy Naruto przygotowywał się do tej roli. Manga praktycznie nie skupiła się na tym czasie. Bo działo się to już po zakończeniu drugiej serii i płynnie Kishimoto wprowadził nową generację w Boruto.

Znalezione pod choinką, a jakie wy POPy otrzymaliście?

Ten Kylo Ren to jeden z najlepszych podstawek jakie wyszły. Super pop!

Offline KubciO

« Odpowiedź #222 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 21:01:24 »
All Might genialny! Gdy mi wpadnie w oko jakiś pop, jak teraz, to nachodzi mnie myśl, by może parę figurek przygarnąć. :P

Offline Red Fury

« Odpowiedź #223 dnia: Wt, 24 Grudzień 2019, 21:11:00 »
No ja go muszę mieć i basta! Na pewno będzie możliwość zakupu od ludzi na grupach.

Szczerze to wątpię, aby takowa powstała. Kakashi w mandze jako Hokage był postacią marginalną. Wiemy tylko że zastąpił Tsunade, w czasie gdy Naruto przygotowywał się do tej roli. Manga praktycznie nie skupiła się na tym czasie. Bo działo się to już po zakończeniu drugiej serii i płynnie Kishimoto wprowadził nową generację w Boruto.

Ej ej ej nie gaś mi iskierki nadziei na Popa Red Hood też raczej nie było szansa a wyszedł w limitce, zatem kto wie kto wie może się pojawi Kakasz Hokage  ;)

Tego Kylo Rena bardzo dużo osób pewnie znajdzie pod choinką, z Lidlowskich Popów chyba ten wydał się najciekawszy.
« Ostatnia zmiana: Wt, 24 Grudzień 2019, 21:12:43 wysłana przez Red Fury »

Offline Antari

« Odpowiedź #224 dnia: Śr, 25 Grudzień 2019, 00:00:20 »
Genialny ten Red Death. Marzyłem o nim długo ale nie pojawił się nigdzie. Ktoś kto cie obdarował miał super gust :) Łatwo na pewno nie było.
« Ostatnia zmiana: Śr, 25 Grudzień 2019, 00:05:11 wysłana przez Antari »