Autor Wątek: Figurki kolekcjonerskie  (Przeczytany 83941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

Odp: Figurki kolekcjonerskie
« Odpowiedź #510 dnia: So, 03 Styczeń 2026, 01:58:02 »
sześć było wcześniej: Batman, Supermen, killer croc, bane, potwór z bagien, King shark. Z tymi będzie 8, a czarny Batman? jakoś nie mogę znaleźć info?

Racja, źle policzyłem to już będzie 8.

Czarny Batman był w sumie tylko w USA w limitowanym nakładzie.

https://comicgang.com - internetowy katalog komiksowy.

Offline Xmen

« Odpowiedź #511 dnia: So, 03 Styczeń 2026, 09:19:34 »
W sumie lepiej mi się widzi ten czarny Batman niż niebieski. Szkoda, że u nas go nie było.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Gazza

« Odpowiedź #512 dnia: Śr, 07 Styczeń 2026, 11:11:38 »
W tym roku licencja na figurki DC przechodzi do Mattel. Na pierwszy rzut trafili Batman, ​Robin, ​The Joker i ​The Flash. We wrześniu druga fala ale nie ma zdaje się jeszcze przecieków co do listy.

Offline Xmen

« Odpowiedź #513 dnia: Śr, 07 Styczeń 2026, 12:52:16 »
Czyli Mcfarlane już nie będzie robił figurek dla DC? czy obie firmy będą je produkować?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.