Autor Wątek: Figurki kolekcjonerskie  (Przeczytany 70786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline komiksowe_warianty

Odp: Figurki kolekcjonerskie
« Odpowiedź #495 dnia: Śr, 08 Styczeń 2025, 16:49:46 »
Zacząłem w tamtym roku nowe hobby 😂 Dostałem w prezencie pierwszego Gundama i nie wiem jak to się stało, ale mam już złożone trzy, a dwa są w kolejce 🤣 Polecam każdemu!

Offline Murazor

« Odpowiedź #496 dnia: Śr, 08 Styczeń 2025, 17:14:32 »
Oj tak, przyjemna zabawa posiedzieć pare godzin w skupieniu i skladac sobie mini robota :) Winga mam w pudełku i czeka na swoja kolej. Polecam RG Epyona, zjawiskowy i wyróżniajacy się model.

Offline GoNzO

« Odpowiedź #497 dnia: Pt, 10 Styczeń 2025, 14:42:05 »
Kurde fajne te Gundamy, bawiłem się trochę w modelarstwo plastikowe, ale nie cierpiałem malowania i kalkomanii i porzuciłem to hobby, ale tutaj widzę chyba tylko składanie? Nawet bez kleju? Oj chyba sobie sprawię robota :).

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #498 dnia: Pt, 10 Styczeń 2025, 16:59:39 »
Tylko składanie :) Naklejki też są, ale je aktualnie pomijam, bo są upierdliwe, jak zapewne sam wiesz :P

Offline Gazza

« Odpowiedź #499 dnia: Wt, 14 Styczeń 2025, 14:29:45 »
A mnie, dla odmiany, właśnie epickie pomalowanie takiego gundama kręci najbardziej.
Swego czasu interesowałem się zakupem któregoś właśnie pod kątem pomalowania ale jak to z wieloma zajawkami - temat w poczekalni ;)

Offline Enceladus

« Odpowiedź #500 dnia: Śr, 22 Styczeń 2025, 15:42:19 »
Chcę wejść w figurki, a że kiedyś bardzo mocno byłem wkręcony w modelarstwo - okręty i samoloty (do dziś został mi tylko pancernik Jean Bart od Heller) to opcja Gundamów wydaje się nawet spoko.
He's A Jackass! Who Wrestles With Murderers Dressed Like Clowns And Throws Them In Prison, So They Can Break Out Of Prison And Then Murder More People!

Offline Murazor

« Odpowiedź #501 dnia: Śr, 30 Kwiecień 2025, 22:15:28 »
Taki klasyk dotarł, więc wrzucam :) Bane bawiący sie z Batmanem

Plus Scarecrow i Joker w wersji z Husha, ale mają świetny retro komiksowy klimat, więc wg mnie pasują :)

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #502 dnia: Śr, 30 Kwiecień 2025, 22:47:55 »
Uła, ale urwał, ale to było dobre  8)

Offline OokamiG

« Odpowiedź #503 dnia: Śr, 30 Kwiecień 2025, 23:44:55 »
Ale proszę nie wrzucać takich zdjęć o takiej porze, bo człowiek robi się głodny. ;)

Offline Harlequinka

« Odpowiedź #504 dnia: Pt, 02 Maj 2025, 10:06:57 »
 :-X
Nie wiem czy było - ale ta figurka jest urocza - no gdyby nie fakt że to miał być Joaquin Phoenix.

Ale w takim wydaniu jest taka swojska <3

Dobra; prawie się posikałam ze śmiechu teraz...🤣🤣🤣 Ach, te Chinole i ich podróby!
Ale co racja to racja; podejrzewam że nasi robili podobne fanowskie figurki w PRLu.🤣🤣

Castiglione zarąbistą masz tę kolekcję ze Smoczych Kulek!😍

Murazor; ekipa z Batmana też miodzio!  :D
« Ostatnia zmiana: Pt, 02 Maj 2025, 10:10:54 wysłana przez Harlequinka »
Adar...Soul so pure...Perfect and beautiful. Yet still...A TRAITOR. Who the f...you think YOU ARE!? You think you can do ANYTHING YOU WANT!? KILL A GOD? A FU*KING GOD OF DARKNESS?! ARE YOU LOST YOUR MIND, BOY!?

Offline stab

« Odpowiedź #505 dnia: So, 03 Maj 2025, 18:42:14 »
Wygląda jak Steve Buscemi   :o

Offline GoNzO

« Odpowiedź #506 dnia: Wt, 01 Lipiec 2025, 14:24:35 »
Wiem, że część osób chciała kupić więc informuję, że w dystrykt zero pojawiły się wszystkie Todd's Mods.