Autor Wątek: Figurki kolekcjonerskie  (Przeczytany 77587 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gazza

Odp: Figurki kolekcjonerskie
« Odpowiedź #165 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 20:35:24 »
Kolejne zamówienie. A już tęsknię za czymś dla siebie. Tyle niedokończonych projektów... ehhh. Ale grunt, że się dzieje. Od AT-ST mam wenne więc i tak dobrze. 😉

Offline Kielo

« Odpowiedź #166 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 20:49:34 »
W Warhammera nigdy nie gralem (wogole malo "growy" jestem), ale figurki zawsze podziwialem. Swietna robota! Jednak dobre malowanie duzo daje.

Offline death_bird

« Odpowiedź #167 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 21:26:34 »
Szacunek.

Inna sprawa, że ten najbardziej po prawej to jakiś taki samochodowy.  8)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Gazza

« Odpowiedź #168 dnia: Wt, 02 Luty 2021, 21:43:14 »
Dzięki. Ten z prawej to bardzo wczesny etap jest. Dopiero bazowe kolory dostał. Podstawka też. 🙂

Offline Gazza

« Odpowiedź #169 dnia: Cz, 04 Luty 2021, 16:58:34 »

Offline Gazza

« Odpowiedź #170 dnia: Pn, 08 Luty 2021, 21:00:30 »
Kapitalna figurka za niewielkie pieniądze. Nie jest to Hot Toys, ale dla fana na półeczce z komiksami będzie perłą. Brać póki jest. 😉

https://www.dystryktzero.pl/figurka-dc-multiverse-wonder-woman-1984-golden-armor.html

Offline death_bird

« Odpowiedź #171 dnia: Pn, 08 Luty 2021, 21:16:24 »
Weź i nie kuś do złego...  >:(
 ;D

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #172 dnia: Pn, 08 Luty 2021, 22:36:09 »
Pewnie jestem w mniejszości ale ten złoty strój Wonder Women strasznie mi się nie podoba.
Chciałbym kupić córce jakiś zestaw Lego z tą bohaterką ale jedyny obecnie dostępny zestaw jest właśnie w wersji ze złotym strojem.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #173 dnia: Pn, 08 Luty 2021, 22:47:17 »
Kolejne zamówienie. A już tęsknię za czymś dla siebie. Tyle niedokończonych projektów... ehhh. Ale grunt, że się dzieje. Od AT-ST mam wenne więc i tak dobrze. 😉

Wow, ten niebieski Space Marine (o ile to Marine, bo WH znam tylko z gry komputerowej) to jest rozpierdziel, że hoho. Piękny!

Offline nori

« Odpowiedź #174 dnia: Wt, 09 Luty 2021, 07:41:08 »
Chciałbym kupić córce jakiś zestaw Lego z tą bohaterką ale jedyny obecnie dostępny zestaw jest właśnie w wersji ze złotym strojem.

Możesz popolować na nieco starsze zestawy:

W wersji karykaturalnej:
76070: Mighty Micros: Wonder Woman vs. Doomsday

76075: Wonder Woman Warrior Battle

Sama figurka z serii Minifigures:

Wersja "Friends":

I Brickheads

Offline Gazza

« Odpowiedź #175 dnia: Wt, 09 Luty 2021, 09:38:44 »
Wow, ten niebieski Space Marine (o ile to Marine, bo WH znam tylko z gry komputerowej) to jest rozpierdziel, że hoho. Piękny!
Dzięki. Wyjaśniam - wszyscy to Space Marines. Dokładniej to Primaris Marines z "zakonu" Ultramarines. Co jak co ale fluff w Warhammer'ach to mistrzostwo świata. Na tym zdjęciu to taki command squad. Ci czarni z lewej to kapelan i jakiś oszołom, którego nie poznałem jeszcze, następnie sztandarowy i kapitan (ten z tarczą i szczątkami Necrona na glebie). Ten całkiem z prawej to "szeregowy" brat. On ma dopiero kolory bazowe więc jeszcze się zmieni i dopasuje do reszty. Swego czasu malowałem do tej armii (tego klienta) większe jednostki i bohaterów - to są dopiero koksy. Jak znajdę fotki to podrzucę jeśli Was to interesuje... ;)

Offline death_bird

« Odpowiedź #176 dnia: Wt, 09 Luty 2021, 12:14:51 »
Interesuje, interesuje.
Kiedyś takie rzeczy oglądało się tylko na stronach MiM.
Latka lecą, ale sentyment pozostał.

Pewnie jestem w mniejszości ale ten złoty strój Wonder Women strasznie mi się nie podoba.

U mnie z kolei dziwna sprawa, bo jak generalnie nie trawię koloru złotego tak ten outfit mi się podoba. Wolałbym go co prawda np. w wersji srebrnej, ale sama koncepcja całkiem ok.

Offline Gazza

« Odpowiedź #177 dnia: Cz, 04 Marzec 2021, 15:15:56 »
Dziś przyjechał "I'll be bhack" ;) :

Offline Gazza

« Odpowiedź #178 dnia: Wt, 09 Marzec 2021, 13:09:22 »
A tu jeszcze po unboxingu w całej okazałości:

Offline Kielo

« Odpowiedź #179 dnia: Wt, 09 Marzec 2021, 13:40:05 »
Bedziesz go jakos przerabial, czy zostaje jak jest?