Autor Wątek: Kolekcje muzyczne  (Przeczytany 48095 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AntekSocjalny

Odp: Kolekcje muzyczne
« Odpowiedź #540 dnia: Pt, 25 Październik 2024, 09:33:24 »
Z tego co czytałem to ostatnio był jakiś problem z dostawą CD, a winyle głównie na zamówienie (pojawiają się na Fallen Temple) chyba, że od zagranicznego wydawcy

Online Leyek

« Odpowiedź #541 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 01:26:36 »
Koledzy po stronie blacku to tylko wrzucę info, że na stronie Agonii są dostępne na winylach (podobno pojedyncze sztuki odnalezione w magazynie) "dwójka" i "trójka" Infernal War (szkoda, że nie Terrorfront) czy trudny u nas do dostania w tej formie najnowszy album Manbryne. Ceny dość wysokie, ale z kodem na -20% (spookysales) co wyskakuje na stronie do przeżycia. W dobrej cenie też wychodzi z tym kodem np. "trójka" Voidhangera.

Fotki wrzucę jak przyjdzie zamówienie, a znając ten sklep pewnie za pierwszym razem coś zapomną spakować ;)

Offline AntekSocjalny

Kolekcje muzyczne
« Odpowiedź #542 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 06:42:44 »
O proszę. Dzięki za cynę „Redesekration” posiadam na winylu, z tego co pamiętam „Axiom” nie jestem pewien. Voidhanger tydzień temu zagrał świetny koncert w Warszawie na kolejnej edycji Metal Kommando

Online Leyek

« Odpowiedź #543 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 09:03:35 »
Słyszałem. Już 2 okazję w tym roku wpuściłem żeby ich zobaczyć na żywca. Ale za to mam już bilet zaklepany na Infernali :-)

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #544 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 10:54:37 »
No i elegancko. Ja w tym terminie celuję w Gdynię i w boysbandy z Finlandii, zwłaszcza White Death

Online Leyek

« Odpowiedź #545 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 11:15:59 »
@up

Już w Gdańsk musisz celować :)

News! Zmiana lokalizacji wydarzenia!

Po wycofaniu się klubu Podwórko art - scena ucho, podjęliśmy walkę o znalezienie nowego, godnego tej sztuki, lokalu. Black Metal to wojna, a na wojnie nie wolno się poddawać. Także uspokajamy wszystkich zainteresowanych, iż koncert się odbędzie w Gdańsku, w dobrze skomunikowanym miejscu. Dokładnej lokalizacji nie podamy, by uniknąć powtórki sytuacji w Gdyni. Za utrudnienia przepraszamy.

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #546 dnia: Cz, 31 Październik 2024, 11:19:06 »
Aktualizacja. Kieruję w Gdańsk