Autor Wątek: Wydział 7  (Przeczytany 228454 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline turucorp

Odp: Wydział 7
« Odpowiedź #930 dnia: Pn, 23 Styczeń 2023, 06:28:54 »
muaddib ma chyba Wydział na miejscu. To pewnie sobie podszedł po fanty.

Spokojnie, 90% przesyłek powinno dzisiaj wylądować w paczkomatach.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Online horror

« Odpowiedź #931 dnia: Pn, 23 Styczeń 2023, 18:53:29 »
ja jestem pod ogromnym wrazeniem ile wam udalo sie zmiescic do tej paczki. Naprawdę robi to wrazenie , niby wiedzialem ze beda jakeis extrasy, ale ze tyle tego bedzie to sie nie spodziewałem i gratuluje realizacji projektu. Poza tym powtorze sie za innymi - ten slipcase to kapitalna sprawa. czekam na wincyj :)

Offline stachel

« Odpowiedź #932 dnia: Wt, 24 Styczeń 2023, 17:00:03 »
Dotarła przesyłka i do mnie i to wydanie robi wrażenie. Czekam jeszcze na ostatni zeszyt sezonu i biorę się za czytanie, bo jakoś tak wyszło, że leży w całości na kupce wstydu. Slipcase idealnie mieści 7 zeszytów (sezon 1 i Helena w dwóch wersjach u mnie). Dzięki za świetną robotę i czekam na kolejne projekty!

Online Koora

« Odpowiedź #933 dnia: Wt, 24 Styczeń 2023, 17:25:35 »
Też odebrałem wczoraj swoją paczkę. I podłączam się pod pochwały, bo zrobiliście kapitalną robotę!

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #934 dnia: Wt, 24 Styczeń 2023, 20:50:15 »
Wczoraj przyszło i do mnie. Klient pozytywnie zaskoczony (zdążyłem zapomnieć jaką opcję wybrałem) i zadowolony. Świetna robota.

Dziękuję.
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline Leyek

« Odpowiedź #935 dnia: Śr, 25 Styczeń 2023, 22:34:57 »
@turucorp
Nie chcę wyjść na marudę, bo z otrzymana paczka z W7 IE sprawiła mi masę frajdy. Jednak na przyszłe zbiórki coś by należało zmienić, bo jeśli zapowiadacie, że w danym progu otrzymamy "ilustrację formatu A4" to praca z jakimiś 60% białej kartki jest bardzo mocno naciągana pod ten opis.
Nie miałbym problemu jakby był np. tańszy i droższy próg za ilustrację w zależności od rysownika czy uwaga, że od takich i takich artystów ilustracja może być mniejsza. Ale jednak opis powinien odpowiadać potem stanowi faktycznemu.

(...)
Ilustracja od Prosiaka. Śliczna, klimatyczna, a mimo to jest ona dla mnie największym zgrzytem w całej paczce. W opisie nagród była zapowiadana jako "Ilustracja formatu A4" i trzeba baaardzo mocno naciągnąć, żeby uznać, że taką jest (z 60% to jednak biała kartka, passe partout to jestem w stanie sam sobie kupić ;) ).

(...)

PS. Slipcase jest świetny.
PS2. Trochę Ciebie i Tomka Kontego w zeszycie i na dodatkach jest ;)

Offline turucorp

« Odpowiedź #936 dnia: Cz, 26 Styczeń 2023, 16:10:04 »
Kurcze, nie wiem co ci odpisać, bo jak dostałem te obrazki od Prosiaka to byłem zachwycony i nawet przez myśl mi nie przyszło, że to stworzy jakikolwiek problem. Serio, szczególnie, że Krzysztof przysiadł i namalował, zamiast jak pozostali autorzy po prostu machnąć w tuszu.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Leyek

« Odpowiedź #937 dnia: Cz, 26 Styczeń 2023, 21:57:24 »
W sumie to sam bym nie wiedział co sobie odpisać ;) bo to w sumie jedna z najlepszych oryginalnych prac jakie posiadam :)

Potraktuj to bardziej jako feedback pod kolejne zbiórki (bo mam nadzieję, że z nich nie zrezygnujecie i nie zrezygnujecie z dodatków w postaci oryginalnych plansz).

Online michał81

« Odpowiedź #938 dnia: Nd, 29 Styczeń 2023, 08:02:00 »
Tera to trochę żałuje że nie wziąłem progu z ilustracją od wybranego autora.

Zeszyt świetny, szczególnie materiały dotyczące tworzenia komiksów. Dla wielu może być zaskoczeniem tematyka poszczególnych historii, które są w większości bardziej luźne i żartobliwe (po za tą jedną).

Na plus jest mapa zawarta z oznaczonymi wydarzeniami z poszczególnych zeszytów z podziałem województw dostosowanym do epoki.

Nie ważne ile będzie kosztował slipcase do sezonu drugiego i tak go biorę bo wygląda to świetnie.

Jedynym moim zastrzeżeniem jest to, że jeśli nawet ktoś nie wsparł i nie będzie miał wariantu Zbigniew Kasprzak to i tak dostanie szkic tej okładki na pierwszej stronie komiksu. Natomiast nie znalazłem szkicu okładki od Antoniego Serkowskiego w komiksie. 

Offline turucorp

« Odpowiedź #939 dnia: Wt, 31 Styczeń 2023, 19:47:24 »
Apel do odbiorców przesyłek.
Ponieważ schodzą do nas informacje o uszkodzonych przesyłkach (ze zdjęciami), prośba, żebyście reklamowali od razu w inpoście, bo to nie są przypadkowe uszkodzenia w transporcie, tylko ewidentnie wynik lekceważenia lub celowego działania ze strony kurierów, przed którymi nie zabezpieczy żaden dodatkowy kartonik w kopercie (dostajemy informacje o zmasakrowanych paczkach, które były zabezpieczone naprawdę solidnie). Przesyłki w inpoście podlegają reklamacji w przypadku uszkodzenia, a nasza pula ewentualnych egz. na wymianę jest naprawdę ograniczona.
W tym tygodniu schodzi kolejna pula wysyłek do wspierających, kilka osób musi jeszcze poczekać, ale wygląda na to, że od połowy lutego uwolnimy to co zostanie (po ewentualnych wymianach uszkodzonych w transporcie).

Offline turucorp

« Odpowiedź #940 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 09:39:41 »
UWAGA! Jutro na profilu W7 na FB pojawi się pełne info o "wyprzedaży spod lady" komiksu "Import Eksport" w wersji limitowanej, slipkejsów i koszulek.
Żeby nie było potem pretensji i nieporozumień, zamówienia będzie można składać tylko i wyłącznie przez messengera W7 (jeśli ktoś nie ma, to musi się dogadać z kimś, kto ma), żadna inna forma (mail, priv na forum etc.) nie będzie uwzględniana (przepraszam, ale musicie uszanować taką decyzję).

Offline Shinue

« Odpowiedź #941 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 11:46:41 »
Zlituj się proszę i powiedz chociaż czy przed 12:00. Chciałem się wyspać 😅

Offline turucorp

« Odpowiedź #942 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 12:44:43 »
Zlituj się proszę i powiedz chociaż czy przed 12:00. Chciałem się wyspać 😅
No dobra, w samo południe ;)

Online michał81

« Odpowiedź #943 dnia: So, 18 Luty 2023, 09:29:48 »
UWAGA! Jutro na profilu W7 na FB pojawi się pełne info o "wyprzedaży spod lady" komiksu "Import Eksport" w wersji limitowanej, slipkejsów i koszulek.
Żeby nie było potem pretensji i nieporozumień, zamówienia będzie można składać tylko i wyłącznie przez messengera W7 (jeśli ktoś nie ma, to musi się dogadać z kimś, kto ma), żadna inna forma (mail, priv na forum etc.) nie będzie uwzględniana (przepraszam, ale musicie uszanować taką decyzję).
Trzeba było mi brać z 10 sztuk slipcase'a i teraz sprzedawać za grube miliony skoro takie zapotrzebowanie   ;)

Offline turucorp

« Odpowiedź #944 dnia: So, 18 Luty 2023, 10:23:47 »
Trzeba było mi brać z 10 sztuk slipcase'a i teraz sprzedawać za grube miliony skoro takie zapotrzebowanie   ;)
Puściłbyś nas z torbami :O (do każdego slipkejsa dopłaciliśmy).