0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tylko pamiętajcie, że my cały czas rozmawiamy o okładce. Może w środku jest wszystko cycuś-glancuś. Jeżeli nie mieli pomysłu na okładkę, to wolałbym już kompilację kadrów ze środka niż AI.
Za kilka dni ruszamy z takim oto projektem: "The Best of Likwidator. 30 lat słusznych likwidacji". To potężna rzecz, 504 strony wydrukowane na papierze kredowym w formacie A4. Najlepsze komiksy Ryszarda Dąbrowskiego (wybrane przez samego autora) i zaprzyjaźnionych twórców, fanarty, artykuły prasowe. Pierwszy raz niezbędne fundusze na wydanie komiksu chcemy pozyskać ze zbiórki społecznościowej. Jeśli macie jakieś porady dla początkujących w tym temacie, takie jak czas trwania zbiórki, bezpieczna kwota, itd. bardzo proszę.
[…] żywiołowy rozwój technologii stworzył AI i umożliwił pójście o krok dalej, i postawienie kolejnego pytania: PO CO WYDAWCY TWÓRCA? Tak zrodził się pomysł nowego magazynu komiksowego, w całości przygotowanego przez AI przy mojej skromnej, minimalistycznej pomocy.
Tolerancja dla twórczości Dąbrowskiego pokazuje jaką patologią jest III RP.
A ty byś zabronił takiej twórczości?
Cały demoratyczny świat zabrania nienawiści, antysemityzmu, homofobii, i tak dalej i tak dalej.
Chciałbyś być zutylizowany przez artystę Dąbrowskiego?
Nie znam zbyt wiele twórczości Dąbrowskiego, pamiętam jednak historyjkę gdzie Likwidator natyka się na parę osób, które kochają przyrodę, jednak kochają ją jako dzieło Stwórcy. Zdaniem Likwidatora to zły powód, więc zabija oboje. Myślę, że talibowie okazaliby więcej tolerancji. Sorry, coś pokręciłem przy cytowaniu.