Autor Wątek: Tytus  (Przeczytany 155161 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

Odp: Tytus
« Odpowiedź #600 dnia: Wt, 19 Grudzień 2023, 17:20:14 »
Zamawiałem paczkę kurierem, a właśnie dostałem maila, że idzie do paczkomatu Inpost (do którego mam 10km) :(.
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Spiff

« Odpowiedź #601 dnia: Wt, 19 Grudzień 2023, 18:26:13 »
Pierwszy z dwunastu* zestawów Tytusopedii które zamówiłem już dotarł.

Spoiler: PokażUkryj
*żart :)

« Ostatnia zmiana: Wt, 19 Grudzień 2023, 18:45:59 wysłana przez Spiff »
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #602 dnia: Wt, 19 Grudzień 2023, 19:05:20 »
Uuuuuu kolega spekulant*

Spoiler: PokażUkryj
*też żart :)
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline srogin

« Odpowiedź #603 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 11:04:24 »
Ja już mam! ;)

Online celtic

« Odpowiedź #604 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 11:36:25 »
Stuknięty slipcase, komiksy w jakiej formie? Będziesz reklamował?

Ja cały czas sprawdzam aplikację InPost, czy coś zostało nadane. Możesz podać kto nadawał? Chociażby inicjały nadawcy?
« Ostatnia zmiana: Śr, 20 Grudzień 2023, 11:40:29 wysłana przez celtic »
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

Offline srogin

« Odpowiedź #605 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 11:49:38 »
Wysyłał wydawca - Leszek Kaczanowski.
Komiksy nie oberwały, cios przyjęło etui, które oczywiście reklamowałem.

Offline Death

« Odpowiedź #606 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 12:10:04 »
Kurde, to jest najgorszy czas na wysyłanie tego Tytusa, kurierzy mają zapierdol, ludzie na magazynach mają zapierdol, dwa miliony paczek, to wszystko jest rzucane, przygniatane innymi paczkami na pace, nie widzę tego.

Offline starcek

« Odpowiedź #607 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 16:00:13 »
Wysyłał wydawca - Leszek Kaczanowski.
Komiksy nie oberwały, cios przyjęło etui, które oczywiście reklamowałem.

Sposób pakowania był ten sam, co na zdjęciach przy wersji bez etui?
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Online celtic

« Odpowiedź #608 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 16:13:32 »
Sposób pakowania był ten sam, co na zdjęciach przy wersji bez etui?

Miałem obawy patrząc na zdjęcia z pakowania, że zbyt mała jest przestrzeń między kartonem a komiksami. Pozostaje trzymać kciuki ze kurier nie będzie rzucać kartonem.
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

Offline roble

« Odpowiedź #609 dnia: Śr, 20 Grudzień 2023, 23:19:35 »
Pozostaje trzymać kciuki ze kurier nie będzie rzucać kartonem.

kurierzy są zajechani robotą, dziś wyciągałem z paczkomatu paczkę włożona dzień wczesniej po 22 wieczorem, ubili nawet metalowe puszki z żarciem dla mojego bernolka..
ps. moje zamówienie z 26 września jeszcze się pakuje chyba bo cisza. Oby po tych reklamacjach więcej babelkow dali..  ;)

Offline misiokles

« Odpowiedź #610 dnia: Cz, 21 Grudzień 2023, 06:54:16 »
Nie dają kto wie ile bąbelków. Dają szyny - ochraniacze na rogi i dopasowany karton. Wiadomo, nie ma 100% zabezpieczenia, ale Ongrys się przyłożył do pancernościi

Online Martin Eden

« Odpowiedź #611 dnia: Cz, 21 Grudzień 2023, 10:15:28 »
Tytusopedię mam i ja. Ufff...
Zaskoczyła mnie szybkość dostawy po tym, jak zaledwie wczoraj po południu dostałem potwierdzenie nadania od Inpostu. Inpost się ewidentnie przygotował na Święta. W zeszłym roku miałem różne historie z przekierowaniami do innych punktów, a w tym wszystkie paczuszki śmigają elegancko. A może Polacy mniej konsumują (?).

Karton bez śladów. Na zewn.fajny akcent: nalepka z trójką bohaterów na pasikoniku.
Pakowanie super-panzer. Towar w środku w doskonałym stanie.
Zaskoczyło mnie, że to jest takie wielkie i grube (that's what she says).
Papier i jakość druku po pierwszym przeglądzie - dla mnie pierwsza klasa.
Te kolorowane na zielono i czerwono Tytusy przeważają w 2 tomie. W pierwszym wydaje się, że jest przewaga czarno-białych. No ale o tym wszystkim Ongrys pisał.
Duży kamień z serca, bo się bałem jak to wyjdzie razem z tym obietnicami, że przed Świętami itd.
Duży kamień z serca, duży kamień na półkach.

Dopiero jak się to trzyma w łapie, to budzi świadomość, jak duży to był projekt. Na lekturze się trochę zejdzie.
Myślę, że ostrożnie mogę to polecić niezdecydowanym.

Offline dmlakers1

« Odpowiedź #612 dnia: Cz, 21 Grudzień 2023, 11:33:41 »
Zaskoczyła mnie szybkość dostawy po tym, jak zaledwie wczoraj po południu dostałem potwierdzenie nadania od Inpostu. Inpost się ewidentnie przygotował na Święta. W zeszłym roku miałem różne historie z przekierowaniami do innych punktów, a w tym wszystkie paczuszki śmigają elegancko. A może Polacy mniej konsumują (?).

Karton bez śladów. Na zewn.fajny akcent: nalepka z trójką bohaterów na pasikoniku.
Pakowanie super-panzer. Towar w środku w doskonałym stanie.
Zaskoczyło mnie, że to jest takie wielkie i grube (that's what she says).
Papier i jakość druku po pierwszym przeglądzie - dla mnie pierwsza klasa.
Te kolorowane na zielono i czerwono Tytusy przeważają w 2 tomie. W pierwszym wydaje się, że jest przewaga czarno-białych. No ale o tym wszystkim Ongrys pisał.
Duży kamień z serca, bo się bałem jak to wyjdzie razem z tym obietnicami, że przed Świętami itd.
Duży kamień z serca, duży kamień na półkach.

Dopiero jak się to trzyma w łapie, to budzi świadomość, jak duży to był projekt. Na lekturze się trochę zejdzie.
Myślę, że ostrożnie mogę to polecić niezdecydowanym.
Zdecydowanie potwierdzam słowa kolegi.
Również wczoraj otrzymałem pancernie (to mało powiedziane) zapakowaną przesyłkę.
Komiksy w stanie idealnym, tomiska ogromne i bardzo ciężkie. Do tego świetnym dodatkiem są dołączone pocztówki.
Nie sprawdzałem jak to wszystko wygląda w środku gdyż jest to prezent pod choinkę od żony więc muszę się uzbroić jeszcze w cierpliwość.

Offline NuoLab

« Odpowiedź #613 dnia: Cz, 21 Grudzień 2023, 19:10:59 »

Jest coraz więcej paczkomatów po prostu, widać że powstają nowe jak grzyby po deszczu.

Moje zamówienie z 10 października jeszcze nie ruszone, ale teraz to wolę żeby przyszło po nowym roku.

Offline badday

« Odpowiedź #614 dnia: Cz, 21 Grudzień 2023, 23:28:24 »
Czy wiadomo kiedy dokładnie będzie można kupić "Tytusopedię" na gildii?