Autor Wątek: Tytus  (Przeczytany 154786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kot Tip-Top

Odp: Tytus
« Odpowiedź #30 dnia: So, 26 Grudzień 2020, 08:14:39 »
Eeee jak znam Papcia to tylko takie gadanie marketingowe i już pewnie ma pomysł na kolejne 10 książeczek  ;)

Offline Mruk

« Odpowiedź #31 dnia: Nd, 27 Grudzień 2020, 19:40:39 »
Eeee jak znam Papcia to tylko takie gadanie marketingowe i już pewnie ma pomysł na kolejne 10 książeczek  ;)

Pomysły pewnie ma, tylko czy ma siły, aby je narysować?

Offline turucorp

« Odpowiedź #32 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 01:44:13 »
Pomysły pewnie ma, tylko czy ma siły, aby je narysować?

Nie będzie już niczego więcej od Papcia Chmiela.
RIP  :-[
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 01:52:19 »
Nie będzie już niczego więcej od Papcia Chmiela.
RIP  :-[

Jak to RIP?

Offline turucorp

« Odpowiedź #34 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 01:58:17 »
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 01:59:28 »
Jakieś źródło?

Offline turucorp

« Odpowiedź #36 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 02:02:38 »
Jakieś źródło?
Kasiński na podst. enigmatycznego smsa od Mamuta.
Rano powinno pójść oficjalnie.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 02:03:43 »
ja prdl  :'(

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #38 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 02:13:56 »
Bez Papcia autentycznie nic juz nie bedzie takie samo... Jesli faktycznie tak sie sprawy maja to mamy koniec Slawetnej Ery Humoru... Kapralu, gratuluje zalapania sie na Humoriscausa...

Offline winckler

« Odpowiedź #39 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 07:39:19 »
Wielki smutek, dzień zwichnięty u podstaw. 
Wczoraj był 21. dzień 21. roku XXI wieku. O 21:21 było pięciokrotne "oczko" synchroniczne. Może moment na "zejście ze sceny" po tej cezurze potraktować jak ostateczne (choć nie ostatnie, bo czytać będziemy wciąż!) puszczenie oka?   

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 07:59:55 »
Dwa miesiące temu Papcio ostrzegał, że nie będzie więcej "Tytusów". Czekam na premierę tego ostatniego :(

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #41 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 08:09:32 »
Salut i wielki żal, bo co więcej można powiedzieć.
Wielki twórca komiksowy, który przewidział powstanie Schodów do nikąd. Na zawsze w naszych sercach. W trudnych czasach PRLu tworzył dobre komiksy.

Online michał81

« Odpowiedź #42 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 08:28:01 »
Wielki twórca komiksowy, który przewidział powstanie Schodów do nikąd.
Poczytaj o interpretacji i tego czym kierował się artysta tworząc pomnik, a nie bezmyślnie klepiesz jak inni. Pokazujesz tylko swoja płaską wyobraźnie takimi stwierdzeniami. Do twojej informacji to nie jest pierwszy raz kiedy można uznać, że "wątek schodów z Tytusa" został splagiatowany.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 08:51:59 »
Wczoraj w TVN24 występował jego syn jako ekspert z NASA. Prowadząca nawet się nie zająknęła, że to syn Papcia. Ale w tle na regale miał jeden z ostatnich albumów ojca, ustawiony okładką do kamery.

Offline panAeL

« Odpowiedź #44 dnia: Pt, 22 Styczeń 2021, 08:52:50 »
Nie Żbiki, nie Kajki i Kokosze, nie Thorgale, nie Relaxy, ale właśnie Tytusy były i na zawsze pozostaną moją pierwszą komiksową miłością. Zaczytywałem się w księgach przekazanych mi przez ojca i z wypiekami na twarzy kupowałem kolejne. Ogromny smutek. Razem z Papciem umarła część mojego wewnętrznego dziecka...