0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam wątpliwości, czy tytuł "Przygody nieznane" jest adekwatny do treści. Są to w 90% historie znane z "Księgi zero" i "Księgi 80-lecia" wydanych przez Egmont oraz w 100 % z "Tytusopedii ". Może należało wydać w jednym tomie przygody pominięte przez Egmont za to w kolorze.
Drodzy CzytelnicyPierwszy dwa tomy Przygód Nieznanych są już w drodze do sklepów.Trzeci za chwilę trafi do drukarni.Ale pamiętamy również o wszystkich tych, którzy spóźnili się na zakup kompletu Tytusopedii. Planujemy dodruk tej publikacji i właśnie usilnie pracujemy nad korektą.W związku z tym zwracamy się do tych z Was, których czujne oko natknęło się na jakieś chochliki drukarskie albo (co gorsza!) błędy merytoryczne: podzielcie się Waszymi uwagami z nami! Piszcie na adres: tytusopedia [at] gmail.com. Najbardziej spostrzegawczych nagrodzimy drobnymi upominkami oraz dodamy do podziękowań na stronie redakcyjnej. Zamieszczamy fragment okładki Tomu 2, który wywołał w momencie premiery najwięcej emocji - to już poprawiliśmy!
A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?
Heh jak zwykle "kupuj, kupuj, bo już się taka szansa nie powtórzy", a za jakiś czas kto się wstrzymał dostaje lepszą wersję.
Rozumiem, że doślą mi erratę?