Autor Wątek: Osiedle Swoboda  (Przeczytany 11834 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PawelC

Odp: Osiedle Swoboda
« Odpowiedź #30 dnia: Śr, 27 Listopad 2019, 20:37:12 »
Jestem po Centrum i właściwie mam takie samo zdanie. Weszło nawet gładko, bez achów, ochów, ale i bez problemu, całkiem fajny spin-off. informacja o trójce zupełnie mnie zaskoczyła i faktycznie wtedy zobaczymy co tam Śledziu ma jeszcze do zaproponowania.

Online gashu

« Odpowiedź #31 dnia: Pt, 16 Kwiecień 2021, 11:20:15 »

Online michał81

« Odpowiedź #32 dnia: Pn, 10 Czerwiec 2024, 06:39:53 »
Wrzucę tutaj to info:

No to... KDP 100+

Zapowiedź komiksu!

Premiera na 35. Międzynarodowym Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi, 14-15 IX 2024!

KDP 100+ to kontynuacja albumu autorstwa Michała Śledziu Śledzińskiego KDP 64+ nominowanego w 2021 roku do nagrody Najlepszy Polski Album Komiksowy na Międzynarodowym Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi. Obie publikacje zawierają komplet odcinków serii KDP publikowanej na łamach magazynów PIXEL oraz PSX-Extreme w latach 2015-2024, grafiki stworzone przez Śledzia na potrzeby okolicznościowych wydań specjalnych, archiwalne ilustracje a także niepublikowane wcześniej rysunki i komiksy.

KDP 100+ będzie wydany w wersjach z miękką i twardą okładką. W środku na 80 stronach znajdziecie serię KDP (odcinki 65-100), serię ParaGra (wszystkie 10 odcinków z lat 2009-201 pierwotnie opublikowanych w magazynie Play), komiksowe ulotki przygotowane na start sklepu GOG.com, projekty Śledzia (tła, postaci, komiksowe kadry) z nieopublikowanej gry Zombie Waaars, galerię grafik oraz całkowicie świeży, niepublikowany komiksowy materiał z 2024 - KDP x Fido & Mel (czyli powrót klasycznych postaci z magazynu Świat Gier Komputerowych).