Autor Wątek: Marek Turek  (Przeczytany 73437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline turucorp

Odp: Marek Turek
« Odpowiedź #315 dnia: So, 25 Wrzesień 2021, 13:03:57 »
wiadomo coś o finisażu w Katowicach? Miały być szczegóły, ale jakoś nie mogę znaleźć...
Chyba nic z tego.  :-[
Wystawa wisi do 2 października, czyli nakłada się na MFKiG i raczej nikt nie da rady.
Dzisiaj są warsztaty z Rafałem, ja będę w stanie się tam pojawić najwcześniej w połowie października.
A zatem przepraszam, ale tym razem się nie uda z tym finisażem.  :'(
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Takesh

« Odpowiedź #316 dnia: So, 25 Wrzesień 2021, 13:11:44 »
No szkoda. Pomysł był zacny, ale nie zawsze można mieć wszystko. Wystawa super i kto nie był niech pędzi!!!

Offline turucorp

« Odpowiedź #317 dnia: Wt, 28 Wrzesień 2021, 07:50:12 »
Dostępność 24h, cena na sklepie 24,50 pln :)

https://www.gildia.pl/komiksy/498608-mr-silence
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline roble

« Odpowiedź #318 dnia: Wt, 28 Wrzesień 2021, 19:05:47 »
Mr. Silence dodany do schowka  :)

Offline turucorp

« Odpowiedź #319 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 21:00:24 »
Dobra, stanąłem na uszach i będę przez kilka godzin na MFKiG w sobotę.
Osoby zainteresowane rysunkiem (  :P ) w „Mr. Silence” z Wydawnictwa Komiksowego, zapraszam na godzinę 12:00 na stoisko Taurusa (korona, nr.9). Komiks już jest, czernie i jakość druku podobno na poziomie „Archiwum Ekspansji”.   ;D
Następnie od 13:30 rysuję i podpisuję „Fasta” na stoisku Wydawnictwa 23.
Zapraszam.  ;)

Offline michał81

« Odpowiedź #320 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 21:14:15 »
Dobra, stanąłem na uszach i będę przez kilka godzin na MFKiG w sobotę.
Osoby zainteresowane rysunkiem (  :P ) w „Mr. Silence” z Wydawnictwa Komiksowego, zapraszam na godzinę 12:00 na stoisko Taurusa (korona, nr.9). Komiks już jest, czernie i jakość druku podobno na poziomie „Archiwum Ekspansji”.   ;D
Następnie od 13:30 rysuję i podpisuję „Fasta” na stoisku Wydawnictwa 23.
Zapraszam.  ;)
A w Bellmer Niebiografia da radę dostać podpis chociaż?

Offline turucorp

« Odpowiedź #321 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 21:28:38 »
A w Bellmer Niebiografia da radę dostać podpis chociaż?

Po cichu i pod stołem ;)
Niestety przyjeżdżam prywatnie, tylko na kilka godzin i jestem prawdopodobnie tylko na stoiskach wydawców. Oczywiście można mnie złapać między tymi sesjami i wtedy nie ma problemu, żebym coś narysował dodatkowo.

Offline Leyek

« Odpowiedź #322 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 22:17:39 »
Mr. Silence dodany do schowka  :)

Słabo, do mnie już jedzie :) Napaliłem się na ten tytuł oraz na nowy komiks Rafała Spórny (moja największe pozytywne zaskoczenie tego roku) i wczoraj z pół godziny wyszukiwałem co tam jeszcze wziąć z zaległości z Gildii, żeby nie była taka skromna paczka ;)

Offline turucorp

« Odpowiedź #323 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 09:06:24 »
Dzięki dla wszystkich, z którymi przybiłem piątkę, zamieniłem kilka zdań, pobazgrałem komiksiki itd., jeśli ktoś nieskutecznie próbował mnie złapać na strefie autografów, to przepraszam, ale trochę nie moja wina  ;)
Kwestię tego, co się stało przy komiksie roku musze sobie dopiero poukładać w głowie  :o

Offline parsom

« Odpowiedź #324 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 13:02:11 »
A co się stało? Dostałeś order?

Offline michał81

« Odpowiedź #325 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 13:07:26 »
Gratuluje wyróżnienia Marku.

Powiem Ci, że jak zmrużę oczy to prawie widzę tego Thorgala o którego prosiłem w "Archiwum Ekspansji" 😃😉

Offline turucorp

« Odpowiedź #326 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 13:19:33 »
A co się stało? Dostałeś order?
Tak, z kartofla, sam sobie wystrugałem.  :P

Gratuluje wyróżnienia Marku.
Powiem Ci, że jak zmrużę oczy to prawie widzę tego Thorgala o którego prosiłem w "Archiwum Ekspansji" 😃😉
Dzięki, na razie nie bardzo wiem, co z tym wyróżnieniem zrobić  :o
A ten Thorgal to wiesz, dziecko gwiazd, umówmy się, że jest ukryty w jednej z tych białych dziur w czarnym serze.  :D

Offline parsom

« Odpowiedź #327 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 13:29:45 »
A, no to gratulacje! Chociaż tak nie dać orderu to chamówa.

Offline michał81

« Odpowiedź #328 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 13:32:42 »
Tak, z kartofla, sam sobie wystrugałem.  :P
Dzięki, na razie nie bardzo wiem, co z tym wyróżnieniem zrobić  :o
Powiesić sobie na ścianie, np w kibelku miejsce dobre jak każde inne 😃

Ale fajnie by było jakbyś pocisnął kiedyś wariant okladkowy do Wydziału 7.

Offline turucorp

« Odpowiedź #329 dnia: Nd, 03 Październik 2021, 14:04:51 »
A, no to gratulacje! Chociaż tak nie dać orderu to chamówa.

Oj tam, ordery to nie moja liga, ja tylko dyplomy zbieram.

Powiesić sobie na ścianie, np w kibelku miejsce dobre jak każde inne 😃
Ale fajnie by było jakbyś pocisnął kiedyś wariant okladkowy do Wydziału 7.

Szczerze mówiąc, idea wyróżnień jest ciekawą inicjatywą, która wymaga (moim zdaniem) dopracowania. O ile nagrody typu  "komiks roku" (a jest ich corocznie kilka) mają sens marketingowy, o tyle z "wyróżnieniem" nie bardzo na razie wiadomo co zrobić. Takie sympatyczne poklepanie po ramieniu (które bardzo sobie cenię), jednak ciężko to jakoś wykorzystać.  :D
A wariantu nie będę robił dopóki jest cała masa wymiataczy, którzy po prostu zrobią to lepiej.
« Ostatnia zmiana: Nd, 03 Październik 2021, 14:19:55 wysłana przez turucorp »