Po pierwsze, o nie od ciebie, ani nie ode mnie zależy, co zostanie przez moderację uznane za spam i usunięte z „dyskusji”
Po drugie, jestem użytkownikiem for komiksowych od początku ich istnienia w Polsce (posty nosiło się na dyskietce lub przesyłało modemem telefonicznym), później Wak, Wrak, Aleja, Gildia i tutaj. Na żadnym z nich nie było takiego zgromadzenia i takiej bezczelności „prawaków”, z ich zapędami cenzorskimi, ilością zgłoszeń do moderacji i narzucaniem pozostałym użytkownikom forum swoich racji.
Po trzecie, ja nie tworzę fikcyjnych kont, ani ich nie muliplikuję, moja tożsamość jest praktycznie jawna, a „wasze” ataki mają jednoznacznie spersonalizowany charakter i nawet nie udajecie, że atakujecie użytkownika o nicku „turucorp” tylko na każdym kroku podajecie moje personalia.
Po piąte, od wielu godzin ten spamerski wątek w temacie dotyczącym mojej osoby (sprawdź sobie nazwę tematu, w którym piszesz, nie nosi on nazwy „komiksy Marka Turka”) jest zgłoszony do moderacji, co nie przeszkadza wam lecieć tutaj w narrację w klimacie „dojechać tego lewaka”. BTW nie nazwałem go jednoznacznie idiotą, nie kłam tylko przeczytaj co napisałem.
Po piąte, to miło, że uznałeś mnie za najbardziej toksycznego współczesnego polskiego autora, jak rozumiem znasz ich tabuny, tylko na forum jakoś nie ma wyboru, więc nie musisz się wysilać z szukaniem innych „niewygodnych”.