Autor Wątek: Marek Turek  (Przeczytany 73396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leyek

Odp: Marek Turek
« Odpowiedź #180 dnia: Cz, 01 Kwiecień 2021, 12:51:54 »
Egzemplarze przyjechały, Marek robi wrysy i autografy, przygotowujemy dodatkowe nagrody - już w przyszłym tygodniu paczki powinny trafić do wszystkich wspierających!

Offline Chmurny

« Odpowiedź #181 dnia: Cz, 01 Kwiecień 2021, 18:27:17 »
Zobaczcie jaka mnie niespodzianka dzisiaj spotkała!  :o

Offline Chmurny

« Odpowiedź #182 dnia: Pt, 02 Kwiecień 2021, 01:24:22 »
Jest już po północy, to takie małe wyjaśnienie ode mnie: to powyżej, to, niestety, nie jest jeszcze Fastnachtspiel, ja też czekam. To tylko pierwszokwietniowe podszycie się pod @turucorpa, może nie będzie żywił urazy.

Wszystkim nam życzę, żebyśmy w przyszłym tygodniu poświętowali dłużej z wkrótce otrzymanym komiksem ze wspaniałymi wrysami i autografami.

Offline turucorp

« Odpowiedź #183 dnia: Pt, 02 Kwiecień 2021, 11:33:59 »
To tylko pierwszokwietniowe podszycie się pod @turucorpa, może nie będzie żywił urazy.

Spoko, jakby nie okulary i guziki na koszuli to bym się nabrał ;)
BTW skończyłem, w KRK sygnowane i wrysowane egz. są już dostępne w księgarniach specjalistycznych, paczki na resztę kraju właśnie wychodzą. Wspierający na KS, wysyłka w przyszłym tygodniu, bo talie kart dopiero jadą z drukarni.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Leyek

« Odpowiedź #184 dnia: Pt, 09 Kwiecień 2021, 20:27:14 »
Świetnie wyglądają. Teraz żałuję, że ich nie dorzuciłem do albumu. Pozostanie galeria w komiksie i dwie w oryginale :)

Drodzy.

Wysyłki nagród opóźnią się jeszcze trochę. Wciąż czekamy na dostawę talii tarota i pudełek na kredki.

Karty są już gotowe (co pokazuje poniższe zdjęcie z drukarni), więc mamy nadzieję, że w przyszłym tygodniu całość do nas dotrze. W następnej aktualizacji poinformujemy o starcie wysyłek.

Bardzo wszystkich przepraszamy - w ramach zadośćuczynienia za opóźnienie do każdej paczki dołożymy specjalny dodatek od Marka Turka.

Offline turucorp

« Odpowiedź #185 dnia: Pt, 09 Kwiecień 2021, 20:42:20 »
Świetnie wyglądają. Teraz żałuję, że ich nie dorzuciłem do albumu. Pozostanie galeria w komiksie i dwie w oryginale :)

Mówiłem żeby brać talię, bo potem będzie płacz ;)
Ja żałuję, że nie odważyliśmy się na puzzle z 1K elementów, ale to już naprawdę byłoby drogie :( Może kiedyś, wzór jest gotowy.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline KubciO

« Odpowiedź #186 dnia: Pt, 09 Kwiecień 2021, 21:27:51 »
A ja karty będę miał!
Nie mogę się doczekać swojego egzemplarza. Zobaczymy jak ta talia i puzzle na żywo będą się prezentować. No i jestem ciekawy tego specjalnego dodatku. ;)

brvk

• Gość
« Odpowiedź #187 dnia: Pt, 09 Kwiecień 2021, 23:52:58 »
w ramach zadośćuczynienia za opóźnienie do każdej paczki dołożymy specjalny dodatek od Marka Turka.

Pewnie kropla potu powstała w trakcie robienia wrysów, może nawet łza.

Offline turucorp

« Odpowiedź #188 dnia: Pt, 09 Kwiecień 2021, 23:58:06 »
Pewnie kropla potu powstała w trakcie robienia wrysów, może nawet łza.
Dokładnie, każdą kroplę i łzę zapakowałem osobiście do koperty :P

Offline michał81

« Odpowiedź #189 dnia: So, 10 Kwiecień 2021, 00:07:07 »
w ramach zadośćuczynienia za opóźnienie do każdej paczki dołożymy specjalny dodatek od Marka Turka.
Czy tym dodatkiem będzie pukiel włosów z brody Marka Turka? ;)

Offline turucorp

« Odpowiedź #190 dnia: Śr, 14 Kwiecień 2021, 18:35:25 »
W ramach poznańskiego Dnia Darmowego Komiksu dostępny będzie kolejny zeszyt z cyklu "Mr. Silece", który stanowi jednocześnie zapowiedź albumowego wydania tej serii.

Offline muaddib

« Odpowiedź #191 dnia: Cz, 15 Kwiecień 2021, 18:35:31 »
Taroty oraz kredki dojechały! Pakujemy i jutro startujemy z wysyłką - wszystkie paczki powinny dotrzeć do wspierających w przyszłym tygodniu.

Czytałem kiedyś 3 albumy (zeszyty?) i już nie mogę się doczekać, żeby przeczytać całość :)

Offline Leyek

« Odpowiedź #192 dnia: Cz, 15 Kwiecień 2021, 23:08:56 »
muaddib najważniejszego nie wrzucił :)

Offline turucorp

« Odpowiedź #193 dnia: Cz, 15 Kwiecień 2021, 23:40:18 »

Będę świnią (czyli nic nowego :) ) i zaspojleruję, że na tej focie widać pudełka na czarną i białą kredkę.
I to jeszcze nie koniec bonusów (nie, włosów z brody nie będzie, chociaż ostatnio ściąłem).

Offline Chmurny

« Odpowiedź #194 dnia: Wt, 20 Kwiecień 2021, 11:01:18 »
No dobra, kto jeszcze czeka na swego Fasta?
Wpisujcie miasta!  ;)

Widzę, że pierwsi szczęśliwcy już się chwalą w innych miejscach.
Może to już dziś?  :o