Autor Wątek: Marek Turek  (Przeczytany 73373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kapral

• Gość
Odp: Marek Turek
« Odpowiedź #45 dnia: Cz, 05 Listopad 2020, 06:02:35 »
Strasznie nerwowy się zrobiłeś po tym niusie o Relaksie :D

Online michał81

« Odpowiedź #46 dnia: Cz, 05 Listopad 2020, 07:25:00 »
@turucorp gratuluje uzbierania w jak na razie rekordowym czasie całości kwoty. Patrząc na pozostałe kickstartery które stanęły w miejscu to niezłe osiągniecie.
« Ostatnia zmiana: Cz, 05 Listopad 2020, 07:49:56 wysłana przez michał81 »

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Cz, 05 Listopad 2020, 07:36:53 »
I myślę, że to bardzo boli największego "fana" Turu na tym forum 8)

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Cz, 05 Listopad 2020, 08:42:45 »
Bardzo się mylisz, ramirez. Nie jestem zawistnikiem. Ale ty, jak widzę, do wszystkich przykładasz własną miarkę.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Cz, 05 Listopad 2020, 08:54:14 »
Hahaha

Tylko tyle mam Ci do powiedzenia.

Offline vision2001

« Odpowiedź #50 dnia: Pt, 06 Listopad 2020, 12:16:08 »
Dobra. Nie wiem, gdzie napisać, ale wpierw wrzucam info tutaj: zbieram 4 chętne osoby na wspólne zamówienie "Fastnachtspiel" z opcją "dla sklepów" (turucorp pisał, że ta oferta to nie tylko "sklepy").
I albo z odbiorem ode mnie w Warszawie (Bemowo, okolice Lazurowej) lub możemy pomyśleć nad wysyłką (paczkomaty chodzą chyba teraz nawet za 9,99). Jakby co, to zapraszam na prv.

Offline turucorp

« Odpowiedź #51 dnia: Pt, 06 Listopad 2020, 12:27:27 »
(turucorp pisał, że ta oferta to nie tylko "sklepy").

Dokładnie tak, to opcja zrobiona z myślą o księgarniach, ale nie wyklucza zwykłego zamówienia zbiorowego.
Pięć osób, 300 pln + koszt przesyłki, albumy bez autografu.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Takesh

« Odpowiedź #52 dnia: Pn, 09 Listopad 2020, 07:43:49 »
Miałem nie zakładać konta na Kickstarterze, ale Fastnachtspiela muszę mieć. Czy ta wersja będzie dostępna np. w Gildii czy innym miejscu, jak w przypadku specjalnego zeszytu Wydziału 7?

Online michał81

« Odpowiedź #53 dnia: Pn, 09 Listopad 2020, 07:48:43 »
Fastnachtspiel będzie normalnie dostępny w sklepach, ale tylko w wersji podstawowej jak zrozumiałem.

Offline muaddib

« Odpowiedź #54 dnia: Pn, 09 Listopad 2020, 08:05:36 »
Miałem nie zakładać konta na Kickstarterze, ale Fastnachtspiela muszę mieć.
Zawsze możesz się dogadać z Visionem (popatrz na dwa posty nad Twoim postem).

Offline turucorp

« Odpowiedź #55 dnia: Pn, 09 Listopad 2020, 08:06:31 »
Fastnachtspiel będzie normalnie dostępny w sklepach, ale tylko w wersji podstawowej jak zrozumiałem.

Tak, wersja podstawowa będzie w normalnej dystrybucji.
Ceny detalicznej nie znam, ale jeśli ktoś chciałby przyoszczędzić, to polecam ten zakup grupowy, o którym wspomniał powyżej @Vision (taniej na pewno nie będzie)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Takesh

« Odpowiedź #56 dnia: Pn, 09 Listopad 2020, 09:36:12 »
Dzieki za info 👍

Online Szekak

« Odpowiedź #57 dnia: Pt, 04 Grudzień 2020, 11:27:22 »
FB:

Celuloza - inicjatywa wydawnicza

Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że swój najnowszy album opublikuje pod naszym szyldem Marek Turek! "Archiwum ekspansji" - czyli zbiór krótkich historyjek o bardzo przewrotnym charakterze, to gratka dla każdego miłośnika SF i każdego fana polskiego komiksu!

#nowypolskikomiks #polskikomiks #polishcomics

Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline turucorp

« Odpowiedź #58 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 11:29:37 »
Nie kupujcie kota w worku  8)
W ramach wirtualnej wystawy z Wrocławia do wglądu m.in. dwa epizody z cyklu „Archiwum ekspansji”:
http://www.zamek.wroclaw.pl/wystawy/galeria-tymczasem-komiks-i-ilustracja/magiczne-obrazki-marek-turek/

Offline NuoLab

« Odpowiedź #59 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 22:36:37 »
Escher jest dla Ciebie ważnym źródłem inspiracji czy to tylko moja nadinterpretacja ?

Np tu: