Autor Wątek: Studio JG  (Przeczytany 53648 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FDH

Odp: Studio JG
« Odpowiedź #210 dnia: Pn, 08 Lipiec 2024, 21:52:11 »
nie no 5 tytulow to nie jest tak zle a faktycznie cos bardziej "klasycznego" by sie przydalo :) moze cos takiego :)

Tego Leviatana też polecał SL

Offline Death

« Odpowiedź #211 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 11:13:31 »
Yatta dobrze pakuje te swoje super komiksy? Bo chyba sobie zaraz zamówię w przedsprzedaży tę chińską bajkę science-fiction o Lewiatanie.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #212 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 12:04:41 »
Tekturowa koperta, bez folii. Dobrze chroni narożniki, komiks nie ma też za bardzo jak się przesuwać więc rysy też są w miarę kryte, choć turystom nie polecam.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #213 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 12:16:04 »
Zazwyczaj wybieram odbiór w sklepie firmowym. Jeszcze niczego nie miałem uszkodzonego. W kopercie to te małe paciaciaki zawsze są, ale jak brałem Triguna to było chyba pudełko, takie jak kiedyś używała Mandioka.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #214 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 12:17:45 »
Bo to było dawno + był dołączony plakat.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #215 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 12:26:24 »
Ja brałem jak pojawił się dodruk (nie było plakatu), czyli mniej więcej kwiecień 2023 (tak przynajmniej zamówienie składałem). Na 100% nie było to w kopercie - albo pudełko à la mandioka albo standardowe pudełko à la gildia.

---------------

No ale najpierw sprawdziłem ile to ma mieć stron, na Amazonie T1 i T3 po około 200, więc całość mniej więcej 600. Za 150zł, trochę tak sobie.

Znowu powołam się na Triguna - ten bydlak ma prawie 700 stron. Nic się z nim nie stało podczas czytania. Weźcie też pod uwagę, że takie nowe wydanie Blankets też ma 600 stron z hakiem.

Offline Michał

« Odpowiedź #216 dnia: Nd, 14 Lipiec 2024, 12:54:43 »
Nie tak dawno temu brałem artbook do elden ringa w boxie w przedsprzedaży w yattcie i była to najlepiej zapakowana makulatura którą dostałem kiedykolwiek. Karton z wypełnieniem, a w środku .... kolejny karton z wypełnieniem. Poza tym dużo folii i takie kartonowe narożniki żeby sie nie poobijał.

Offline LukCook

« Odpowiedź #217 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 15:26:19 »
✨Ostatnio zdradziliśmy Wam szczegóły wydania „Leviathana”, czyli naszej nowości w standardzie exclusive premium!✨
Dziś natomiast prezentujemy dodatek, który możecie otrzymać, zamawiając mangę w prenumeracie!🎁
https://yatta.pl/Prenumerata_Leviathan_WYDANIE_EXCLUSIVE...
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy niezwykły upominek, czyli materiałową torbę z zachwycającą grafiką z serii!👜😍
Taka torba z pewnością pomieści ten ogromny wolumen, jakim będzie nasze wydanie „Leviathana”! Przypominamy, że komiks ukaże się:
🔷w formie omnibusu zawierającego trzy tomy oryginału,
🔷w twardej oprawie w formacie B5,
🔷z okładka uszlachetnioną mieszanką dwóch folii – błyszczącej i soft touch,
🔷wzbogacony zostanie o barwione brzegi,
🔷będzie posiadać dodatkowe ilustracje na wyklejkach tomu!
Kto już nie może doczekać się swojego tomiszcza?😊 Pamiętajcie, że kupując go w prenumeracie, otrzymacie nie tylko prezentowany dodatek, ale również darmową wysyłkę do paczkomatu!📨

Offline Castiglione

« Odpowiedź #218 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 15:57:31 »
Przypominamy, że komiks ukaże się:
🔷w formie omnibusu zawierającego trzy tomy oryginału,
🔷w twardej oprawie w formacie B5,
🔷z okładka uszlachetnioną mieszanką dwóch folii – błyszczącej i soft touch,
🔷wzbogacony zostanie o barwione brzegi,
🔷będzie posiadać dodatkowe ilustracje na wyklejkach tomu!
Czyli idą w kierunku kolekcji Gou Tanabe. Na pewno ma to swoich fanów, ale jak dla mnie trochę przerost formy nad treścią, 100 razy bardziej podoba mi się ostatnia edycja deluxe od Dark Horse'a (nawet też ma barwione brzegi):

Offline wujekmaciej

« Odpowiedź #219 dnia: Wt, 30 Lipiec 2024, 19:55:31 »

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #220 dnia: Wt, 30 Lipiec 2024, 21:09:23 »
Mnie zaciekawiła wcześniej zapowiadana pozycja:

https://yatta.pl/Prenumerata_After_God_01,264240,p

Ktoś to czytał? Zdaje się, że to jest świeża seria i w dodatku ongoing. Momentami wygląda kozacko a momentami tak średnio bym powiedział :P

Poniżej fajny kadr, ale uwaga bo spoiler i nie dla dzieci:
Spoiler: PokażUkryj

Offline Death

« Odpowiedź #221 dnia: Śr, 11 Wrzesień 2024, 13:12:43 »
Przyszła chińska bajka z torbą. Wygląda super. Lubię takie science-fiction.

Offline dreamer36

« Odpowiedź #222 dnia: Śr, 11 Wrzesień 2024, 13:18:53 »
Przyszła chińska bajka z torbą. Wygląda super. Lubię takie science-fiction.

A moja oczekuje na nadanie, a wziąłem preorder praktycznie zaraz po ogłoszeniu  >:(

Offline Takesh

« Odpowiedź #223 dnia: Śr, 11 Wrzesień 2024, 14:58:48 »
Dajcie jakieś recenzje po przeczytaniu, plus kilka fotek ze środka. Bo zastanawiam się czy kupić.

Offline Death

« Odpowiedź #224 dnia: Śr, 11 Wrzesień 2024, 17:23:32 »
Jak wrócę ok 23 do domu, to postaram się zrobić. Ale jak zobaczysz środek, to kupisz już na pewno. :)