Ja to głownie firmą sprzedaje, także jest mało takich orłów co nie odbierają towaru, ale to chyba raczej standard, jakiś czas temu zamówiłem paleciak na baterie za pobraniem, dzwoni do mnie rano kurier się pyta czy ja to będę odbierał bo nie wie czy ma na samochód pakować
Ostatnio klient zamówił towar za pobraniem, paczka pojechała, parę dni minęło, dzwoni gdzie jest moja paczka, wchodzę na ten status a tam dwa dni z rzędu, że nikogo nie było po adresem, koleś mówi, że cały czas jest a kuriera nie było.
Na infolinii mówią, że nie nikogo nie ma pod tym adresem, później się okazuje, że koleś jest w tym mieście, ale nie siedzi cały czas pod adresem xD, przekierowali mu tą paczkę do paczkomatu, z którego też nie odebrał.
Zadzwonił jak już ta paczka wróciła i mówi, że on zrobi przelew i żeby mu to jeszcze raz wysłać a z paczkomatu nie odebrał bo nie umiał xD
No spoko jak pan mi zapłaci za przesyłkę 3x to nie ma problemu, no to, że on pomyśli xD
Mi to bardzo potrzebni tacy klienci.
Jak ktoś w miał problem z płaceniem w terminie (no powiedzmy, że te parę dni może się spóźnić) to więcej nie dostawał na przelew i tym wspaniałym sposobem zniknął problem niezapłaconych faktur.