Komiksy > Komiksy japońskie
Akira
Voitas:
U mnie wszystkie 5 pierwszych tomów elegancko trafiło w trybie ekspresowym. Teraz nie wiem, czy akurat nikogo nie było w domu jak przywieźli 6 tom i po prostu poczta daje dupy, bo żadnego awizo nie zostawili czy po prostu mi tego nie wysłali. Najwyżej zamówię gdzie indziej. Będzie taniej :)
Moreroms:
--- Cytat: Voitas w Pt, 07 Kwiecień 2023, 12:15:32 ---U mnie wszystkie 5 pierwszych tomów elegancko trafiło w trybie ekspresowym. Teraz nie wiem, czy akurat nikogo nie było w domu jak przywieźli 6 tom i po prostu poczta daje dupy, bo żadnego awizo nie zostawili czy po prostu mi tego nie wysłali. Najwyżej zamówię gdzie indziej. Będzie taniej :)
--- Koniec cytatu ---
Jak zamawiałeś ze sklepu wydawnictwa, to oni dodają numery przesyłek do zamówień w panelu klienta.
Voitas:
Miałem w mailu z grudnia 2019 linka, który już nie działa. Zamówiłem teraz w Yatta z odbiorem osobistym. Taniej. Trudno :)
xanar:
Najlepiej to byłoby w sklepie zapytać czy wysłali.
ukaszm84:
Przeczytałem w końcu całość i mam pytanie, bo czegoś nie zrozumiałem:
Spoiler: PokażUkryjDlaczego Kaneda żyje? W trzecim tomie ginie w wybuchu, potem jest pokazane jak spada z nieba i nie było chyba to nigdzie wyjaśnione?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej