Komiksy > Komiksy europejskie
Largo Winch
Użytkownik usunięty53490:
Czy pojawiają się jakieś informacje/plotki w sprawie dodruku/reedycji początkowych tomów Largo Wincha? Albo może coś o jakimś integralu?
Kto ma do tego prawa obecnie? Kurc czy Egmont?
michał81:
Kurc już kilka razy odpowiadał na to pytanie. Jest zbyt małe zainteresowanie serią, aby wznowił pierwsze tomy wdane przez Egmont. Nie znaczy, że by nie chciał.
NuoLab:
A małe zainteresowanie bo pierwsze tomy nie są dostępne. Kółeczko niemocy się domyka.
Użytkownik usunięty53490:
--- Cytat: NuoLab w Śr, 26 Maj 2021, 12:29:25 ---A małe zainteresowanie bo pierwsze tomy nie są dostępne. Kółeczko niemocy się domyka.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Mnie jakoś ta seria umknęła, ale bardzo chętnie bym w nią wszedł. Nie zrobię tego z uwagi na niedostępność właśnie, a komiksów z drugiej ręki nie kupuję. Mało tego, pomysł wejścia w serię przyszedł mi do głowy w związku z zapowiedzią Fortuny Winczlavów - w którą to serię również nie wejdę, bo nie znam Largo Wincha...
michał81:
--- Cytat: Użytkownik usunięty53490 w Śr, 26 Maj 2021, 12:52:58 ---Fortuny Winczlavów - w którą to serię również nie wejdę, bo nie znam Largo Wincha...
--- Koniec cytatu ---
Ale ona jest niezależna, więc nie wiem z czym masz problem. To tak jakby powiedzieć, nie wchodzisz w serię Batmana, bo nie znasz serii Batman - Detective Comics.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej