Tak - jeszcze mało. W Polsce powinno wyjść tyle tomów co w UK. Dlaczego w Niemczech mogło się tyle ukazać, ale w naszym kraju serię ucięto? Masy fajnych tytułów jeszcze nie mamy i skoro Egmont się uparł, powinien je wydać do końca. Nawet Old Man Hawkaye.
https://8azyliszkoweroznosci.blogspot.com/2022/10/wkkm-uk-tytuy-nie-wydane-w-polsce.html
Co do ostatniego zdania. WKKM leciało przez 7 lat do 2019. Mogłeś poprosić rodziców, jak miałeś 14-15 i więcej lat, żeby ci kupili. Ja miałem podobnie z TM Semic. Co prawda nie załapałem się na sam początek, ale w 1995 wsiadłem na komiksowy wagon superhero, z którego nie schodzę do dzisiaj.
W wieku 14-15 lat dopiero wchodziłem w komiksowy świat i nie byłem obeznany co i jak, a tym bardziej nie w momencie regularnej kolekcji która mi nic nie mówiła, Bazyl, to, że u ciebie tak to zadziałało, to nie u każdego, pamiętaj.
I zaskoczę cię, może po prostu polskie Hachette uznało, że już nie opłaca im się ta kolekcja? 8 lat to i tak dużo, jeśli dla ciebie to zły Egmont stoi za jej skończeniem to współczuję paranoi, serio, dużo rozumiem, ale takie teorie spiskowego twoje są po prostu żenujące.
Popatrz sobie na to, że większość tytułów końcowych to już i tak rzeczy które wydał Egmont, więc na co nam WKKM było by?