Autor Wątek: Wielka Kolekcja Komiksów DC Comics  (Przeczytany 223248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eridraven

Odp: Wielka Kolekcja Komiksów DC Comics
« Odpowiedź #570 dnia: Cz, 05 Wrzesień 2019, 08:36:48 »

Ta notatka o końcu Kolekcji wpędziła mnie jeszcze w większy żal i rozgoryczenie. Piszą że dziękują za zaufanie w chwili gdy je właśnie zawodzą. :(

Cieszę się, że dostaliśmy tę notatkę. Gest ze strony Eaglemoss lepszy niż od Hachette. Brawo! Chociaż jak dostaliśmy już notatko-palec, chciałoby się dostać kolejną-kolekcję-rękę. W sumie dlaczego na końcu są białe strony? Ktoś wykasował na matrycy zapowiedź Kolekcji Batmana?
Jednak koniec WKKDC nie boli tak jak WKKM. Wszystko było o klasę mniej. Cieszę się z zawartości półko ale jakoś nie będę płakał po niej.

Ostatnia historia jak najbardziej na plus. Geoff Johns pisze świetnie. Bardzo dobre zakończenie i świetnie zobrazowanie postaci jaką jest Hawkman. Resztę runu trzeba oczywiście doczytać gdzieś indziej. Motywacja po lekturze jest naprawdę duża.
Komiks to tylko hobby

Piszę sobie na blogu: Comixxy

JanT

• Gość
« Odpowiedź #571 dnia: Cz, 05 Wrzesień 2019, 08:59:09 »
Ktoś wykasował na matrycy zapowiedź Kolekcji Batmana?
Raczej zapowiedź kolejnych tomów WKKDC :)

Offline R~Q

« Odpowiedź #572 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2019, 10:28:01 »
Dzięki tej kolekcji w ogóle poznałem komiksy DC

Zaczęła wychodzić akurat jak się zakochałem w tym uniwersum dzięki arcydziełu filmowemu "Batman v Superman" i miałem wielkie pragnienie poznania kanonicznych komiksów z niego. Spełniła moje oczekiwania. Tylko DC

Offline SawiK

« Odpowiedź #573 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2019, 14:20:09 »
Ktoś wykasował na matrycy zapowiedź Kolekcji Batmana?

Raczej zapowiedź kolejnych tomów WKKDC :)

Zupełnie jak za czasów Tm-Semic i zapowiedzi kolejnego zeszytu Green Lanterna, tez była biała pustka i pożegnalna notka :-[
Dla mnie do końca jeszcze 5 prenumerat, a chciało by się już za tego Hawkmana zabrać :-\

sum41

• Gość
« Odpowiedź #574 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2019, 20:26:59 »
Minely 2 tygodnie a gnojki mi poprawnych tomow 70 i 71 nie przyslali i badz tu wyrozumialy...

Offline mac433

« Odpowiedź #575 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2019, 20:38:47 »
Dalej odwalają cyrk? xd Ja po jajach z numerami 74-75 zrezygnowałem i jak człowiek kupiłem pozostałe nr wysyłkowo w empiku...że Wam się chce z nimi użerać.. ;D

Ich się powinno
« Ostatnia zmiana: Pt, 06 Wrzesień 2019, 20:41:41 wysłana przez mac433 »

sum41

• Gość
« Odpowiedź #576 dnia: Pt, 06 Wrzesień 2019, 23:04:36 »
Dalej odwalają cyrk? xd Ja po jajach z numerami 74-75 zrezygnowałem i jak człowiek kupiłem pozostałe nr wysyłkowo w empiku...że Wam się chce z nimi użerać.. ;D

Ich się powinno

Czekam do poniedziałku potem tez normalnie zakupie może w jakiejś promce ... szkoda  gadać ;/

Offline Szekak

« Odpowiedź #577 dnia: So, 07 Wrzesień 2019, 01:22:16 »
Mi doszla dwa tygodnie temu paczka z numerami 74 i 75, oplacilem od razu, w tym tygodniu doszla z numerami 76 i 77, wiec paczka z oatatnimi trzema tez dojdzie niebawem. Dzwoncie do nich to bedziecie wszystko wiedziec. ;)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Tymon Nadany

« Odpowiedź #578 dnia: Nd, 08 Wrzesień 2019, 16:07:57 »
Mi najbardziej szkoda że  bez tej nie ukaże się u  nas dopełnienie  Dixonowej trylogii year one batrodzinki czyli Nightwing Year One.

Offline Adolf

« Odpowiedź #579 dnia: Nd, 08 Wrzesień 2019, 16:45:25 »
Ten Hawkman jest przecudny. Dostałem postać dokładnie taką jaką chciałem zobaczyć. A wątek Hawków znałem wcześniej tylko z kreskówki Justice League Unlimited. Tym samym chciałbym podziękować Eglemosowi za to, że zaznałem trochę szczęścia. Ich kolekcję kupowałem bardzo w kratkę, ale dla takich tomów jak Hawkman warto było ją wprowadzić na nasz rynek. W Empiku wziąłem jeden z pięciu dostępnych tomów, więc olejcie te prenumeraty i lećcie od razu po finałowy tom.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #580 dnia: Nd, 08 Wrzesień 2019, 19:16:06 »
Tyle ze mi brak do konca 9 tomow w tej prenumeracie!

Offline Szekak

« Odpowiedź #581 dnia: Nd, 08 Wrzesień 2019, 20:41:47 »
To zadzwoń do nich jutro i się podpytaj, wszystko będziesz wiedział. Numer 603212215.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #582 dnia: Pn, 09 Wrzesień 2019, 08:13:35 »
Dzwoniłem juz i wielkie przeprosiny i wyślemy  niezwłocznie do pana przesyłkę w tym tygodniu ( czyli 2 tygodnie temu) do środy nie odpowiedzą i niech sobie potem darują dalsze wysyłki bo ich nie odbiorę...

Offline Szekak

« Odpowiedź #583 dnia: Pn, 09 Wrzesień 2019, 08:29:35 »
To zadzwon jeszcze raz, no chyba, ze wolisz dalej sie denerwowwc i jeczec na forum. ;)
« Ostatnia zmiana: Pn, 09 Wrzesień 2019, 08:31:19 wysłana przez Szekak »

Offline mac433

« Odpowiedź #584 dnia: Pn, 09 Wrzesień 2019, 09:22:24 »
Ale po co dzwonić i kolejny raz prosić się o towar, który można nabyć w inny sposób? I to w sposób bezstresowy. To nie jest towar deficytowy, czy jakiś rarytas. Firma nie wywiązuje się z umowy = dziękujecie za współpracę i tyle.

Już dla samego spokoju ducha warto zrezygnować z prenumeraty i zakupić komiksy choćby w empiku. Ile dopłacicie? 5 tomów to 10 zł dopłaty...na tyle wyceniacie swoje nerwy, telefony etc?

I co najważniejsze - jak zostało Wam kilka przesyłek, to będziecie kompletować zakończoną kolekcję jeszcze kilka miesięcy. Bo nie ma co kłamać, kolejne opóźnienia z wysyłkami będą.