Kolejna aktualizacja, tym razem na tapet trafił nasz ulubiony
Spider-man. Trochę nowych albumów trafiło do sprzedaży, było więc co uzupełniać, dodatkowo jako bonus, została wrzucona cała linia Epic - Pani
Alicja z
Egmontu oficjalnie zapowiedziała już dwa tomy, kolejne zapewne wcześniej czy później się pojawią, a że to super seria, niech już ma miejsce w zestawieniu. Kilka dodatkowych rzeczy zostało przemodelowanych, w tym układ seriami - teraz powinno być o wiele bardziej to wszystko czytelne, pojawiły się też dodatkowe opisy, także w formie eksperymentalnej "w skrócie", wydaje mi się, że się sprawdzają. Mam nadzieję, że graficzka się przyda, mi straszną frajdę sprawia klecenie tych superbohaterskich zestawień, szczególnie tych poświęconych danym postaciom. Oczywiście graficzka by nie powstała bez nieocenionej opieki
Michała, który zadbał, by wszystko było poukładane na swoim miejscu, swoje uwagi podesłali także
Wojtek i
Grzesiek czyli
Mertusor i
Spiff, za co ogromne podziękowania.
Planowałem skończyć aktualizacje wszystkich graficzek do końca stycznia, został jeszcze
Batman z tych ważniejszych, ale przypałętało mi się jakieś choróbsko, w związku z tym przepraszam, ale może być małe opóźnienie. Za to powinna być bardziej aktualna, gdyż będą także ostatnie zapowiedzi Egmontu dotyczące linii
DC Comics.

Klikając na powyższą miniaturkę otworzy się pełnowymiarowa grafika, ma ponad 25 mega, więc może chwilę się ładować.
Dzięki koledze
GoNzO graficzki trafiły na portal
comicgang, ładnie ułożone znajdziecie pod adresem:
https://comicgang.com/chronologies/