Kogo nie zapytasz, to dostaniesz inne opinie.

Deadpool mnie wymęczył w MN2, ale tutaj jest delikatny powiew świeżości, czyta się dobrze. Doktor Strange - bardzo lubię ta postać, w Fresh trochę się robi dziwnie, ale nadal, przyjemna lektura, choć bez rewelacji. Strażnicy Galaktyki pierwszy tom stanowi zamkniętą całość z tomem 2, który dopiero się ukaże. Jak dla mnie, takie sobie, ale ma lepsze momenty. Nie żałuję lektury. Tony Stark - nie podobał mi się, ale niektórzy lubią.
Z tego co Michał napisał:
Hulk - bardzo dobry
Venom - nadaje się do kategorii "komiksy przereklamowane".
Amazing Spider-Man - no niestety, z tomem na tom gorszy, teraz wyszło Hunted, będę czytał w weekend, mam nadzieje, że po wcześniejszym bardzo słabym tomie będzie lepiej.
X-Men - dużo na to psioczenia, ale mi się dobrze czytało. Może też dlatego, że ostatnio bardzo mi mutanci podchodzą.
Wojny nieskończoności - można przeczytać, nie jest takie strasznie złe, ale tylko, jak czytałaś wcześniejszych Strazników. To takie domknięcie wątków.
Avengers - trochę o niczym, czyta się, jest przyjemnie, ale szybko zapomina co i jak.
Ogólnie, jak lubisz dana postać, to z pewnością bardziej Ci historyjki z nią podejdą. Normalne. jak nie lubisz, to żadna lektura z tych tomów Cie do niej nie przekona. No może oprócz Hulka, tu naprawdę jest wysoki poziom.