Nie potrzebuję bo mam 1st printing. Jednak kolejny niepotrzebny reprint modern materiału gdzie poprzednie wydanie było dość niedawno. Z współczesnych szybko wyprzedanych to Daredevila Soule'a lub Moon Knight'a Jeda Mckaya ludzie najbardziej oczekują.
Myślę, że trochę za mocno zapachniało prywatą. Każdy repint omniaka który jest OOP i osiąga wysokie ceny na rynku wtórnym jest dobry. W przypadku Gwenpool mówimy tu o omniaku wydanym 4 lata temu, a ceny do niedawna balansowały od 200 do 300usd przy 125 okładkowej.
Omniak Daredevila Soul'a był wydany w 2021 czyli tak naprawdę jest niewiele starszy. Ja na niego nie czekam, bo dla mnie ten run jest dość słaby ale rozumiem, że są fani tej pisaniny. Zgadzam się, jak najbardziej powinni wznowić. Ale to raczej pewniak w kolejnych miesiącach patrząc jak się nim podniecają.
Moon Knight Jeda Mckaya był wydany pod koniec 2024 więc ma niecałe 2 lata. To w zasadzie nówka, raczej za szybko na reprint.
Marvel to w ogóle ostatnio ma problem z oszacowaniem print runów. Wystarczy popatrzeć na X-Factor Omnibus vol.2 czy Web of Spider-man vol.2, który już ciężko dostać mimo że nie było premiery.