Jak chcesz płacić więcej z gorszą jakość to może dla ciebie nie jest, tak dla przylądku:
Taki Captain America By Ed Brubaker Vol. 1 reprint ma praktycznie taką samą budowę jak wydana pierwsza edycja ok. 13 lat temu, która był klejona, nowa jest szyta tylko przy tych nowych omnibusach to nie ma żadnego znaczenia po poszli po taniości u już nie otwierają się tak jak te co były produkowane parę lat temu, że jak masz grafikę na dwie strony to otwiera cię na płasko i wszystko widzisz. Z ostatnich, które były wydane zrobione tak jak te stare to Excalibur taki test. Grubość papieru już przemilczę.
Zauważyłem, że większość osób nie widzi tego, albo nie chce zauważyć.
Thanos (2016) issues #13-18, Thanos Annual (2018) issue #1, Cosmic Ghost Rider issues #1-5, and Thanos Legacy issue #1 - jest tak jak napisałeś no i jest to skok na kasę.
Silver Surfer Black był Treasury Edition i jest normalnie w sc.
Drugi tom kosmicznege Catsa pewnie będzie miał tych Guardiansów co zaraz wyjdą w OHC i pewnie Thora, którego pewnie też dadzą w OHC
Część tej elektry można kupić w Gallery Edition - Elektra Assassin 1-8.
Elektra Lives Again słabo wygląda polecam stare wdanie Muchy
Grand Design napisałem, że można kupić w trzech większy wydaniach (3 książkach - Treasury Edition) i wychodzi taniej nie wiem o co ci chodzi.
No powinni, ale widać im się opłaca jak dalej tak wydają, przy takich manewrach wydawniczych trzeba czekać aż pojawią się te omnibusy na wyprzedażach, chyba, że ktoś chce z wariantową obwolutą.