Autor Wątek: Nightwing  (Przeczytany 4688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online xanar

Odp: Nightwing
« Odpowiedź #30 dnia: Wt, 24 Październik 2023, 00:53:37 »
No właśnie o to chodzi, że nie można bo nikogo to nie obchodzi, nikt nie kupi postaci tworzonej dla 5% społeczeństwa.
Miało być grubiej, jakiś transcenarzysta chciał przekręcić Super-boya na Trans Super-boya, ale coś nie pykło.
Tak ogólnie to jakaś głupota, to tak jakbym pisał komiks o Black Lightning ale, że jestem biały to od dzisiaj to będzie White Lightning no i oczywiście będzie biały.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Burizleif

« Odpowiedź #31 dnia: Wt, 24 Październik 2023, 00:59:16 »
No niestety, jesteśmy umysły ścisłe i nam się podobają melodie, które już raz słyszeliśmy. Rynek weryfikuje lobbystów i serie takie jak Tim Drake: Robin są kończone przedwcześnie.

Edt: oczywiście Superman Taylora jest zakończony, a Nightwing z Babs przeżywa renesans znajomości.
« Ostatnia zmiana: Wt, 24 Październik 2023, 01:02:26 wysłana przez Burizleif »

Offline Xmen

« Odpowiedź #32 dnia: Wt, 24 Październik 2023, 01:29:26 »
A iceman z x men dalej all new all diffrent? Czy wrócił do korzeni?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Kvothe

« Odpowiedź #33 dnia: Wt, 24 Październik 2023, 06:48:00 »
Edt: oczywiście Superman Taylora jest zakończony, a Nightwing z Babs przeżywa renesans znajomości.

No właśnie, u nas znowu dyskusja. A w stanach to już zapomnieli o Jonie i wrócili do pisania bardziej klasycznych przygód i elswordów.

A wracając do tematu Nightwinga to coś ludzie narzekają na ostatnie zeszyty, Taylor strasznie przynudza.

Offline _Paweł

« Odpowiedź #34 dnia: Wt, 24 Październik 2023, 07:33:28 »
Przez chwilę się zgubiłem, czy mam sprzedać dzieci, ziemniaki czy Nightwinga. Nie wiem, czy dobrze, zdecydowałem, że Nightwinga. W kilka godzin poszedł na OLX. Chyba dałem dobrą cenę. Dzieci sztuk trzy zostały, ziemniaki kilogramów sześćset też zostały w garażu.
Ktoś po drodze pytał, jak sam komiks. Tak, jak pisałem, główna historia, czyli Skok w światło, świetnie napisana i narysowana. Obawiałem się, czy mi podejdzie Nightwing i inna miejscowość niż Gotham, ale jest super. Historie w dalszej części już trochę słabsze i słabiej narysowane, ale nadal OK. Jeżeli ktoś nie ma ziemniaków, to można śmiało czytać.

Offline Maragast

« Odpowiedź #35 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 15:14:06 »
Dopiero teraz zauważyłem, że Egmont wywalił z Nightwinga tie-iny do Stanu Strachu i zastanawiam się na celem takiego zagrania - dlaczego tak zrobili?

Offline Kvothe

« Odpowiedź #36 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 17:11:38 »
Egmont nic nie wywalił, te zeszyty wyszły w osobnym tpb. Po prostu go nie dołączył do swojego wydania zbiorczego.

https://azylkomiksu.pl/p/77/437130/nightwing-fear-state-hc-9781779515506--tomy-dc-.html

A u nas masz:
Tom 1 : Vol. 1: Leaping Into The Light, Vol. 2: Get Grayson
Tom 2: Vol. 3: The Battle For Bludhavens Heart, Vol. 4: The Leap

Online xanar

« Odpowiedź #37 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 17:40:18 »
Dziwne to jakieś, w sumie to wywalił bo to są kolejne zszyty z runu, które zresztą pisał Taylor a np. w takim Venomie dali zeszyty od eventu War of Relams, których nie pisał Cates  ???
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Kvothe

« Odpowiedź #38 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 17:47:04 »
W sumie tylko 3 zeszyty,  #84-86. Bo Nightwing 2021 Annual #1 dodali.
A jaka przyczyna trzeba pytać tego redaktora od DC, co go jeszcze nie pokazali  :)

Offline Sebo

« Odpowiedź #39 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 22:14:30 »
A iceman z x men dalej all new all diffrent? Czy wrócił do korzeni?

nie. pozostał przy konarach.